Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

8.3.2012

Normihengailua :)

Kiitos Saijalle maanantaista - oli mahtavaa päästä mukaan ihmettelemään :) ! Opin taas vaikka ja mitä kun olin korvat höröllä ja silmät tiukasti koirakoissa.

Hiskin kanssa kisat tulossa sunnuntaina..maanantaina kontakteja ja keppejä hyvillä palkoilla - toimi kaikki vähän pelottavankin hyvin taas :D ! Mitenköhän meitin sunnuntaina käy? Lähdetään tekemään kivaa rataa, toivottavsti liikutaan hyvin ja kontaktit on kunnossa. Eikös sillä jo pääse aika pitkälle? Nyt kun se kolmosiin nousu on ihan "jo melkein kohta apua iik" näpissä tai ennemmin hollilla alkaa nousta pelkokin..sitten me oltais siellä huippujen joukossa?? Voi apua :D !

Nismon maha alkaa olla taas normaali..mikäköhän ihme niillä molemmilla oikein oli? Ei tullut hoffeille ainakaan mitään *puuta koputtaen*. Nismo ei mennyt fyysisesti yhtään heikoksi mutta perskarvojen jatkuva peseminen ja etenkin se että ripulia ei ollut työpäivää ihan pystynyt pidättäään otti sille henkisesti ihan superkoville..pyöri jaloissa "anteeksi, anteeksi" meiningillä. Voi raasua :(.

Nismon ollessa ripulinkin ajan yleisellä olemuksellaan ihan reipas (ilman tätä henkistä puolta), olemme ottaneet tokoa ihan kotosalla. Sivulletuloista on tullut sille ihan superjuttu. Haukkuminenkin on vähentynyt hurjasti. Täpäkkyys on tallella ja iloisuus - sen kanssa on oikein kiva puuhastella :). Kokeisiinkin mä tas yritin mutta pääsin varasijalle nro 7..huoh..ehkä jonain päivänä??? Rallytokoon ilmoitin mietinnän jälkeen..Nismolla siis huhtikuussa Veikkolassa kokeet - 2 X VOIttajaluokka. Ollaan jonkin verran kääntymisiä poispäin ja molemmat vasempaan (niin että seuraamispuoli vaihtuu) sekä sitä oikealla seuraamista.

Wilma on ollut taas ihan ok kunnossa - jee! Mutta ei huokaista silti, aina se on tällaista kyttäämistä. Wilma on tehnyt venytyksiä ja pikkuisen rallytokoa ihan kotosalla. Intoa on kuin pienessä kylässä ja ilokseni taas huomasin parannusta keskittymiskyvyssä. Hyvä Wilma!

Muutoin me on lenkkeilty, lenkkeilty ja lenkkeilty. Kiitokset Katille ja Pimulle seurasta :). Vähän enempi voisi kyllä olla hiekoitusta tuolla kaduilla niin pysyisi paremmin pystyssä.

Ate murunen irrotti eilen mun auton meidän omasta pihasta..vähänkö oli noloa onnistua jäämään siihen kiinni..en oikeen vieläkään tiedä miten edes onnistuin. Ja mä osaan kyllä ajaa autoa, IHAN OIKEASTI ;) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti