Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

13.3.2012

Tuore kolmosluokkalainen..

...veti mua eilen treeneissä ihan 6-0 !!! Saakelin sika! Roikkui vaatteissa ja meni väkisin läpi ohjauksen..

Mutta hei, vähän asennetta ja komentoa peliin niin johan se alkoi toimimaankin ;) !

A:n alastulot hitaita mutta kuuliaisia, tehtiin paljon toistoja. Putki A:n vieressä - ei sitten millään sinne vaan vaikka selän takaa A:lle..mrr..ja sellainen muikkuilme vielä päällä, korvat luimussa meni A:lle niin että tärinä kävi.

Keppeihin olen supertyytyväinen ja ne olivatkin treenien aiheena pääosin - kiitos Elina! Tehtiin kepeille takaalekkauksia molemmin puolin ja voi että ja vitsit kun toimi loistavasti! Lähetyksiä kepeille - niin hyvä ja mun täytyisi aina muistaa että päästän vaan enkä mene sorkkimaan kuin ehkä maksimissaan avokulmaan. Hoffiksi se pujottelee mun mielestä aikamoisen hyvällä vauhdilla :). Sylkkärit ja poispäinkäänökset kepeille koitui meidän ongelmaksi..kun ei käänny vaan ajaa täysiä päin. Hmh. Muutoin perään tehdyt valssit, persjätöt yms toimi loistavasti. Hyvä Hiski! Myös muurilta avokulmaaan meno ja erityisesti muurin ennakoiva käännös - jihuu!

Summataan tähän vielä meidän agiura kakkosissa, tuloksien osalta ehdittiin kerätä :

- 6 x nolla
- 8 x yliaikanolla

ja lisäksi pari kappaletta vitosia ja muutama hylsy, sekä muutamia ihan karmeitakin räpellyksiä :) .

Kaikenkaikkiaan katsomme ylpeinä taaksepäin! Erityisesti aikavälille marraskuu 2011 - tammikuu 2012 :). Etsimme pitkään yhteistyötä ja kun se alkoi sujumaan niin johan alkoi nolliakin tulemaan!

Nyt jännitämme pääseekö Hiski hoffien SM -joukkueeseen - VOI IIK ! Mä kyllä vannoin etten uskalla, mutta toistaalta se olisi "once in a lifetime" mahollisuus :)

KEVÄT ON TULLUT! Mieli on hyvä ja onnellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti