Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.3.2012

Perhe kasvaa :) !!!

Yhteensä n. 1400 kilometriä, kaksi laivamatkaa, aivan ihana reissu, ihana kasvattaja ja maailman parasta seuraa - TADAA - tässä esittäytyy Widhovs Amarone IITA :
Iita on siis merkkivärinen hoffityttönen, Aten silmäterä. Meidän koko lauma (myös Nismo!) otti pentusen erinomaisesti vastaan!

Iita osoittaa jo nyt voimakasta taistelutahtoa ja saalisviettiä sekä ruokahalukin on kunnossa. Kantaa mielellään kaikkia tavaroita, aika isojakin kuten peittoja. Aikamoinen termiitti, mutta uusiin asioihin kuten pitkä automatka, laivamatka yms yms se suhtautuu ihan rennosti. Rohkea mutta ei tyhmänrohkea. Kunnioittaa meidän muita koiria. Erityisen onnellinen tulokkaaseen on Wilma joka on unohtanut kipeät lonkkansa ja myllää pentusen kanssa ihan hulluna :)!

Kyllä on Jättöläntiellä taas vilinää...huh! Kissat eivät olleet pennusta kauhean onnellisia. Ei ne sitä räpsineet vielä mutta oleilevat mielellään turvallisen etäisyyden päässä.

Pentunen oli tiedossa jo tammikuussa, mutta Ate halusi pitää asian salassa kunnes kaikki oli 100 % varmaa.

KIITOS KATI joka hoiti meidän laumaa kotona upeasti :) !

Eilen oltiin Pimun & Hiskin kanssa koirauimalassa - molemmat tykkäsi ihan hulluna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti