Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

11.3.2012

Me tehtiin se!!!

Olen sanaton..Ei tunnu todelliselta..meidän suurin tavoite agilityssa oli nousta kolmosiin ja siihen on tähdätty - ja nyt se on totta! Me tehtiin se!!!

Sen verran täytyy olla kriittinen että ollaan me kaunimpiakin ratoja tehty ja kaksi kohtaa radasta oli sellaisia mihin olin erityisen tyytyväinen. Yleisproofililtaan rata olisi voinut olla parempikin.

..anyway..se riitti ja tänään Liedosta siis napsahti viimeinen nolla kakkosluokasta, SERTi ja siirto kolmosluokkaan. Meidän unelmasta tuli totta!!!

Kuva:Ate Kolulahti


Kiitos Hiski - en olisi voinut edes toivoa sinulta enempää! Kiitos että teit meistä toimivan tiimin!

Kiitos rakkaalle Atelle tuesta ja upean koiran lainasta :) !

Kiitos ystävälle Katille kaikesta avusta ja tuesta! Kiitos Miralle kisapäivästä ja tuesta! Teidän tuuletukset tuntui sydämessä asti :)

Kiitos kaikille minua kouluttaneille ja tukeneille, sekä kiitokset lukuisista onnitteluista ystävät - kiitos kiitos kiitos. Tämä on niin iso juttu meille!!!

Ei pysty nyt kirjoittamaan enempää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti