Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.7.2010

Rakas riiviömme P.E Stenfors

Nyt on surullisten uutisten aika.....

Pieni rakas riiviömme Pertti Einari Stenfors jäi auton alle ja menehtyi.Stenfors ei ollut helppo. Se oli persoona. Virtaa ja energiaa oli muille jakaa. Se saalisti kaikkea mikä liikkui ja karsi sisältä, sekä pihasta kaikki hämähäkeistä hiiriin ja lintuihin. Stenfors kehräsi kuuluvasti ja pentuna sen suurin hupi oli kiivetä vaatteita pitkin olkapäälle istumaan. Se ei koskaan halunnut kenenkään nukkuvan vaan pyydysteli jalkoja peiton alta ja loppujen lopuksi kehräsi kovaäänisesti korvan juuressa. Se kippasi ruokakipon ja hiekkalaatikon tasaisin väliajoin ja sen lempileluina toimi kaupan kuitit. Rapisevan kuittitupon kanssa oli kivaa juosta ympäriinsä. Se oli myös Hiskin, Nismon ja Nemon uskollinen ystävä. Koskaan se ei niitä satuttanut, vaikka paini välillä hurjalta näyttikin. Hiskikin antoi sen jahdata häntäänsä ja Nismo mielellään putsasi sen korvia. Pojillekkin se oli enemmän kuin vaan kissa, ne jaksoivat leikkiä ja jutella sille tunti kaupalla. Se oli Pertti..meidän oma Pertti.

Miten suuren aukon voikaan niin pieni eläin jättää sydämeen. Meillä kaikilla on niin kova ikävä.

6 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=VK8AMpiGJSE

  Niin.... muisto elää

  VastaaPoista
 2. Niin elää ja vaikka yhteinen taival oli lyhyehkö, niin muistojahan riittää :) !

  VastaaPoista
 3. Osanotto Mikkosilta, niin se talo aina hiljaselta tuntuu kun joku lemmikkikaveri lähtee...

  VastaaPoista
 4. Suuret kiitokset. Totta, lauma tuntuu heti jotenkin puutteelliselta ja koiratkin ikävöivät..

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( Surullista.
  Osanotot!

  VastaaPoista
 6. Mulla on mennyt kokko suru-uutinen ihan ohi, kun en ole netissä juurikaan ehtinyt käydä. Osanotto.

  VastaaPoista