Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.7.2010

Tervis 2010 - hoffeja kasoittain + pari chihua :D

Ihanaa olla lomalla :) !!! *onnellisia huokauksia*

Perjantaina lähdin suoraan duunista Katjan kyydillä kohti Tervakoskea. Ate, pojat, Hiski ja meitin pikkuvaunu oli paikalla jo, että mahdutaan samaan leiriin. Katjan kanssa meni matka oikein kivasti nauraa räkättäen :). Nismo ja Nrmo oli myös meijän kyydissä, ne kun oli mulla mukana duunissa koko viime viikon.

Ate saa kertoa Hiskin näyttely- /tokotuloksista ihan ite jos haluaa, mutta hehkutan niiden jälkeläisluokan sijoitusta NRO 2 !!! Aivan WAU ja UPEETA!!! Ja vielä superkehut Eerolalta siinä samalla...kyllä kelpasi :).

Mä olen todella yllättynyt itsestäni. En ole leiri-ihminen. En ole myöskään hienohelma, mutta en kovin maanläheinenkään tietyissä jutuissa. Ja kyllä, olin meikissä tuollakin ;). SILTI vaunussa nukkuminen ei haitannut pätkääkään. Ei sitten yhtään vaan päinvastoin, en vaihtaisi sitä vkonloppua mihinkään. Oli kiva tavata uusia ihmisiä, tutustua paremmin niihin joita on jo tavannut, tavata ystäviä, treenikavereita, kasvattajia...ja nähdä niin hirmuisesti erilaisia hoffeja omistajineen. Pitkiä keskusteluja leirissä kera eväiden ja lonkeron, näkemyseroja...KAIKKEA! Yöksi sai käpertyä Aten kainaloon ja muistaa kuinka paljon yhdessä harrastaminen antaakaan.

Lauantaina oli tokopäivä ja yritin sykyillä ALO/AVO VOI/EVL kehien välissä uteliaana että mitä tapahtuu missäkin. Todella upeita suorituksia! Jotkut pisteytykset aiheuttivat päänvavaa, että mistä tuo piste lähti ja miksi tuosta kaksi ja tuosta yksi, mutta asiansa osaavat tuomarit toki tekevät hyvää työtä, eikä varmasti ole helppoa pisteyttää sellaista määrää koiria. Ilma oli tokolle mitä suotuisin, ei paistanut, mutta ei satanutkaan. Niin hirmusen mielenkiintoinen ja opetavainen päivä :) . Ilta sitten kuluikin parissa eri leirissä hieman alkoholia nautiskellen, unohtamatta hyvää ruokaa (kiitos pitsataxi ja sitä handlannut Jyrki:D ) ja juttuseuraa. Vähän myöhäänhän se yö sitten venähti..Tottistakin siinä puuhasteltiin, minä hiippisten kanssa ja muut hoffeineen. Nismon tirehtööri-seuraaminen sai uteliaita katseita ja uskalsivat jotkut ihan juttelemaankin tulla. Hassut ihmiset :). Lenkkeilymaastojakin riitti ja niitä tulikin siinä rampattua kaikkien koirien kanssa.

Sunnuntaina pukkasi näyttelyä heti aamusta ja puoleen päivään mennessä lämpötila oli ehtinyt kivuta jo +30 yläpuolelle. Aurinkoa riitti, samoin hikeä, mutta ei se silti poistanut tunnelmaa. KAuheasti oli koiria joita olisi halunnut kehässä seurata, mutta kun ei vaan kerenny. Tietyistä syistä mä myös poukkoilin siellä narttukehän laidalla listojen kanssa ja etsiskelin kiinnostavia yksilöitä ja kuuntelin Eerolan arvosteluita. Päivä meni ihan hirmuista vauhtia ja ennen kun ehtisi huomatakaan, juostiin loppukehiä ja alkoi olla purkamisen ja pakkaamisen aika. Viikonloppu oli uskomaton, mutta oli ihanaa tulla myös kotiin. Univelkaa kun tuppaa aina noilla reissuilla kertymään ;). Olen ylpeä minun pienistä koiruuksistani jotka menivät hoffien joukossa enemmän kuin reippaasti.

ONNEA tuhannennen kerran vielä Jenille ja Eldelle ykköstuloksesta, samoin kuin Juhalle ja Lorelle, Niinalle ja Bastille EVL:n voitosta, Jukalle ja Nasselle AVO tuloksesta, unohtamatta tietenkään rakasta Hiskiä ja Atea, ONNEA kaikille niillekin jotka olivat tyytyväisiä näyttely- ja tokotuloksiin ja eivät tähän listaan tulleet :)

Ja tietysti erityisKIITOKSET kuuluu:

Tupu ja muu perhe : kiitos leiristä, seurasta, nauruista..kaikesta!
Katja: kiitos lenkkiseurasta, automatkasta, seurasta ja naurusta. Samat kiitokset kuuluu Sannalle, Päiville, Maaritille jne jne.
Leirin miehet: kiitos Tuukan viihdyttämisestä Puuhamaassa ja kiitos Jyrki ruokailun hoidosta!
Elde: kiitos skumpasta, leiristä, seurasta, teitin bussissa oli tunnelmaa :)
Ritva ja Jukka : kiitos seurasta, juttelusta ja kannustamisesta, pian nähdään taas!

Oli myös ihan huippua nähdä Maijaa ja muita tuttuja :)! Pojatkin olivat niin reippaina mukana että!

KIITOS Ate että saan olla osana näin hienoa porukkaa, rakastan :)

Toivottavasti en unohtanut kiittää tai mainita jota kuta. Kaikki kun yhdessä tekivät tapahtumasta niin onnistuneen.

Loma on tosiaan alkanut ja treenattu ON! Tottista ja rallya, huomenna taas agilitya ja muutakin Miran kanssa :). Voi kunpa loma ei ollenkaan loppuisi, tämä sopisi niin loistavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti