Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

12.9.2010

Rallytokon SM-kisat, Kirkkonummi

Ei vielä koskaan ole jännittänyt kisaaminen niin paljon kuin tänään jännitti..onneksi Ate heräsi mun kanssa aamukaffeelle ja antoi seurallaan muuta ajateltavaa ennen lähtöä. Jännitystä ei jeesannut se, että tiesin olevani suoritusvuorossa ensimmäisenä!

Asiaa ei kauheasti auttanut se, että mulla on selkään taas lääkkeet koska siellä on joku hermo juntturassa :(..

Paikkana KKK-halli Kirkkonummella..olin paikalla hyvissä ajoin jotta ehdin kunnolla kävelyttää pikkuiset. Nismo ainoastaan osallistui, mutta Nemo oli tietysti seuramiehenä mukana :). Nismo vaikutti ihan ok:lta ja hyvävireiseltä mikä on sen tapauksessa hassu piirre. Se harvoin paineistuu kisapaikalla..yleensä toimii siellä paremmin kuin treeneissä, ollakseen muuten tuollainen hermoheikko. Minäpäs en ollut ottanut yhtä asiaa kuitenkaan huomioon..hallissa kaikui kuulutukset. Olin tuonut Nismon sisälle halliin ja laittanut boxiin. Yritin ottaa sitä ulos n. vartti ennen rataantutustumista ja huomasin sen tärisevän boxissa :(..kun sain sen ulos se yritti hätäpäissään syliin ja sinkoili sinne tänne häntä koipien välissä. Ajattelin jo että ei voida mennä ollenkaan..kuin ihmeen kaupalla sain sen olotilan purettua siitä n.minuutissa ja koira oli taas oma itsensä.

Rata oli kohtuullisen haastava jo pelkästään pituuden takia..15 kylttiä ja välit osassa kohtuu pitkiä. Lähtö ok eikä valahtanut maahan perusasennosta mitä on keksinyt alkaa tekemään viime aikoina..kakkoskylttiä kävi nuuskaisemassa pikaiseen ja samalla hihna kiristyi turhaan. Siitä virhepisteitä. Pujottelu muutoin ok, mutta seisahtui yhtäkkiä ja tuijotti tuomaria + sihteeriä "mitäs te muuten siinä ootte?!" -ilmeellä..joten siltä kyltiltä puutteellinen yhteistyö (ei kunnon kontaktia) + hihnavirhe..lukko kun ei saa nousta yhtään. Erityisen ylpeä olin kyltistä "istu, maahan, kierrä koiran ympäri". Nismo pysyi todella upeasti paikallaan! Liikkeellelähdöt olivat hyviä ja muutaman ekan kyltin jälkeen seuraaminenkin alkoi taas muistuttaa sitä tuttua ja palkitsevaa tirehtöörimarssia :) ! Yksi virheellinen kyltti tehtiin josta -10p. Se oli se pirun täyskäännös vasempaan..Nismo teki hassun ylimääräisen pyörähdyksen selän takana ja siitä sitten kokonaan virheellinen kyltti. Tämä on meille niin pirun vaikea kun oon opettanu sen kääntymään edessä normisti, en takaa kiertäen. Radan jälkeen jännitettiin sitten vielä yli 20 koirakkoa että saatiinko tulos vai ei..pisteitä kun ei heti tiedä enkä osannut niitä arvioida matkan varrella kun keskityin koiraan ja tekemiseen.

Lopulta odotus palkittiin ja tulokset jaettiin. 82 pistettä eli nousutulos!!! Voi vitsit mä olen niin tyytyväinen :) ! Nismo on nyt sitten yhtä nousutulosta vaille RTK1. IIK! Kuten kirjoitin facebookkiin : Team Hanna & Nismo kiittää ja lyö tassuja yhteen, WE DID IT!!! Sijoituksesta ei ole hajua eikä sen niin väliäkään. Nousutulosta lähdettiin toivomaan ja tekemään hyvää tiimityötä ja ne me saatiin, voiko sitä enempää edes pyytää? Rakas pikkuinen Nismo :). Kiitoksena se sai ihan kokonaisen lihapullan!

KIITOS Miralle ja Tainalle läsnäolosta ja tsempeistä :) ! Oli mageeta kun oli kannustusjoukkoja!

Hieno viikonloppu takana..eilen me vietettiin laatuaikaa Aten ja koirien kanssa hiekkakuopilla juosten ja sohvalla röhnöttäen herkkujen kera :)

Voi kun tämä selkä tulisi kuntoon..jatkuva kipu ei ole kovinkaan mieltä ylentävää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti