Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.9.2010

Hoffihuumoria ja aliohjaamista

Voi elämä mitkä radat!!! Profiileissa ei ollut mitään vikaa, Anne Saviojan radat oli oikein kivoja ja niissä oli tarpeeksi pohdittavaa. Mutta mites se ohjaaminen? Mitkä haltuunotot ja vedot? Miten niin koiran alta täytyy mennä pois? Kääk...

Kati oli mulle kuskina jotta selkä kesti matkan. Joo, mä tiedän, oli äärimmäisen järkevää mennä kisaamaan tällä selällä. Monet kiitokset Katille päivästä, seurasta ja kaikesta!

Ekalta radalta yksi virhe mikä johti hylkäykseen.Piru sentään. Jätin kauas ekasta esteestä että saa tykittää alun hyppy, pituus ja putkeen niin paljon kuin hoffista lähtee. Ja se tuli lujaa, siihen olen tyytyväinen! Hyvin pysyi taas lähdössä, sekin plussaa. Putkelta ennakoiva valssi (miten ruma siitä tulikaan!) hypylle ja A. Ihan ok kontaktit, jee. PAri hyppyä ja kolmanteen twistin tyyppinen..ihan kökkö ja loikkasikin jonnekkin kaukaisuuksiin. Kepit, sisäänmeno hieno mutta tuli ulos kepeiltä?! Erikoista Hiskille..Lähdin pyöräyttämään takaisin ja nappasikin vierestä sitten hypyn ja HYL. Mentiin kuitenkin täysillä loppuun ilman muita virheitä ja kontaktitkin otti eikä sivuirtoaminenkaan haitannut. Tai siis, koira ei mokaillut mutta sellaista aliohjaamista oli minulta että huhhuh..

Tokalle radalle yritin kerätä enemmän asennetta. Hiski kävi liian lämpöisenä jo alkuun. Ihmisnuoli ennen putkea ja pöh kun oli tyhmä ratkaisu Hiskille..kakkosrima alas. Putkeen ja vippaus hypylle oli kohtuullinen. Putkelta kääntö taasen ruma mutta seuraava putki joka oli puomin alla meni todella hienosti vaikka olin varma ettei mun käskytys riitä saamaan sitä pois puomilta. Sitten se kompastus, putkelta persjättö ja kepeille jonka vieressä A. Meni läpi ohjauksesta niin että suhahti ja A:lle pöhköilemään. Kiitettiin kauniisti tuomaria ja tulimme seuraten maaliin. Että sellaista huumoria Liedossa viikonloppuna :D

Oli makeeta katsoa kun Jaakko Suoknuuti meni bortsullaan samoja ratoja. Niin hiljaa, sulavasti ja keskittyen, vauhtia unohtamatta. Oli todella kaunista yhteistyötä. Vau!

Onnea Tarjalle vikasta nollasta ykkösissä ja taisi sieltä voittokin rapsahtaa! Onnea myös Tuulalle vikasta nollasta ja luokkavoitosta :) !

Katsotaan mihin mennään seuraavaksi..ja jos vaikka treenaisi enemmän? Omaa liikkumista tarveisi saada taas järkeistettyä. Ehkä kuitenkin ensin tämä selkä kuntoon?

Nismo ja Nemo ovat nauttineet pitkistä lenkeistä, lyhyistä tottiksista, temppuilusta, pihahommista, kissojen kiusaamisesta ja pötköttelystä. Eli olleet elementissään, pienet rakkaat.

Mun tarttis mennä perjantaina lapsenvahdiksi siskolle?! APUVA! Luotan siihen ettei ne herää koska Nina laittaa ne nukkumaan :)

Me ollaan muuten Aten kanssa nykyään ihan mestareita Ikean huonekalujen kokoamisessa! Niitä on tullut pojille muutama väkerrettyä. Naurua siitäkään hommasta ei ole puuttunut, saati niistä huonekalujen hakureissuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti