Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.1.2011

Vakkarireenit

Kerron vaan lyhyesti miten meni kaikilla, piru kun ei ehdi enää töissä näitä kirjottaa :D ! Noh, se tarkoittaa myös sitä että rahaa on kilissyt kassaan ja myynti on sellainen ainakin tässä kuussa että itse "herra-iso-herra" ulkomailta soitti ja kehui lukuja. Katsotaan kuinka kovin saa jatkossa puskea eteenpäin että pääsee lähelle kovaa budjettia. Huh. Kiitos asiakkaille.

Oli hauska eilen huomata kuinka paljon kehitystä on tapahtunut koirakoilla. Vitsit ja wau! Onnistumisien myötä oli myös paljon hymyileviä ja tuulettelevia koirakoita, se palkitsee :) . Mulla aloittaa ensi viikolla mun apukouluttaja + yksi meijän vanhoista koulutusohjaajista apulaisena mikä tarkoittaa sitä että tiistai-ilta lyhenee ja tehostuu omien koirien osalta ja mä pääsen aikasemmin kotiin - jee :).

Nemo sai kunnian koeajaa radan taas. Rimat maassa ja eikun menoksi! Nollana läpi 16 estettä ja pikkuinen lemmukuvioinen kirppu paahtoi sydämensä kyllyydestä. Putkeen irrotukset oli taas supereita. Tuli jopa vetoihin mihin ei normisti tule kovinkaan hyvin. Kaarrokset lipsuivat pikkuisen, mutta annetaan se anteeksi Nemolle, joka haluaa vaan niin kovasti tehdä oikein ja olla tarpeeksi hyvä :).

Naula päässä oli Nismon päivän motto. Tuli putkista ulos niin ääliönä että pamautti mua päin, siivekettä päin, kompuroi muutaman voltin jne jne..kun yritin saada sitä vähän kuriin niin se keksi että mene ihan ite sinne putkeen vaan..ARG! Sitten kun se on päästänyt suurimmat höyryt niin se on aika kiva ja nopea :). Kati katsoi kauhistuneena meidän A-estettä. Tulee täysiä niin että lentää sen harjanteen yli..hurjan näköistä reilu 3 kg koiran kanssa. Turvalleenkin tuo tiikeriturkki meni parikin kertaa. Koira joka pelkää raketteja ja ahdistuu jos minä korotan ääntäni ei pelkää YHTÄÄN MITÄÄN niin kauan kuin agiesteitä on näkyvissä vaan sinkoilee sinne tänne ja tonne :D. Jäi jotenkin niin keskeneräinen olo eilisistä treeneistä sen kanssa vaikka taidettiin päästä esteelle nro 9 nollana.

WilmuriKulmuri oli maailman taitavin odottelija :) ! Nätisti pötkötteli hallilla ja katseli muiden koirien menoa. Pienet voitonulahdukset se päästi jos mä tuulettelin jonkun muun suoritukselle radalla. Meinasi vissiin että rajansa kaikella..en kauheasti ehtinyt sen kanssa puuhastella. Pikkuisia tottisjuttuja ja muutama putkeenmeno targetilla että saisin välimatkaa. Keskittymisvaikeuksia oli vähän, mutta tekiessään se oli kyllä ihan pätevä tyttönen. Perusasentoja, pieniä seuraamisia ja paikallaanmakuun treenaamista. Malttia malttia :)

Katin oli tarkoitus avittaa mua palkkaamaan Hiski kepeiltä targetille että pysyisi pujotellessa pää suorana ja katse eteenpäin. Targetti oli pieni läpinäkyvä purkin kansi. Parilla ekalla kerralla varasti välistä ja yritti karata palkalle..kolmas toisto onnistui ja pujotteli tosi hyvin ihan molemmilta puolilta ja sisäänmenokin onnistui. Sitten tapahtui jotain outoa. Vikan keppivälin jälkeen kiihdytti palkalle, syöksyi kuin mikäkin kotipesälle paahtava pesäpalloilija ja ILMAISI makuuasennolla namilätkän?! Aivan kuten jälkikepin. Erittäin kummallista..minkäs teet muuta kuin kehut. Muutamat A:n kontaktit, hypyiltä kääntöjä lelulla vedättäen ja putkeen lähetyksiä..tosi, tosi, tosi hyvin! A:lle saisi tulla nopeutta enkä oikein tiedä miten ratkaisen sen..hmm...

Lopuksi kauhealla kiireellä juoksutukset ja palkkaukset + hiippuroiden loppukiri hangessa, huh! Kiitos Katille palkkauksesta ja seurasta :) !

Huomenna töiden merkeissä kutsuu Turku..jos pakkaset sallii niin hiippikset saavat tulla mukaan edustamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti