Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

9.1.2011

Wilma aikuistuu

JUOKSUT OVAT PÄÄTTYNEET !!! Huh, jes ja jippii. Noh, eihän ne vielä niin loppuneet ole että voisi valvomatta hoffeja yhteen jättää tai että treeneihin voisi viedä, mutta Hiski ei yritä astua sitä enää eikä Nismo ole kiinnostunut Wilmasta tai sen hajuista ollenkaan enää. Me siis selvittiin ihan kunnialla loppujen lopuksi koko hommasta ja kaikki koiratkin on ihan järjissään :) !

Ilmeisesti ekat juoksut, ikä ja se että Wilma on saanut olla paljon yksinään meidän kanssa (=enemmän huomiota) ilman muuta koiralaumaa ovat aiheuttaneet sen että sen murkkuikä nostaa päätään. Mitään sen isompia ongelmia ei edelleenkään ole ollut mutta eilen ekaa kertaa lenkillä sen ilmeessä oli sellaista "sinä et minua komenna" uhmaa. Mä kyllä päätin yrityksen sillä sekunnilla, mutta lenkin alkumatka oli aivan sairaan tuskainen. Sillä oli ihan liikaa virtaa..ilmeisesti yksin lenkkeily + pienet tottikset ei riitä sille kun ei ole päässyt vääntämään ja painimaan Hiskin kanssa kunnolla pariin viikkoon niiden juoksujen takia. Varmasti myös erottelu jne on keränny sille sellaista patoutunutta energiaa. Yksin kun menen sen kanssa ei ole merkkejä moisesta, mutta eilen mukana oli taas Pimu sekä Nemo. Kamalaa rötväilyä ja sikailua alkumatka, kiskoi ja hepuloi joka suuntaan. Tiukka käskytys ja hihna etutassujen välistä niin loppujen lopuksi päätimme että minä päätän edelleen suunnan sekä vauhdin :D ! Loppumatka menikin sitten ihan nappiin ja oli kiva kävellä. Nemo oli taas maailman kiltein ja helpoin pieni koira. Mentiin pyörätiellä joten se tuli vapaana mukana. Pysyy hienosti reunassa ja koko ajan samassa vauhdissa joko ihan vierellä tai yhden askeleen perässä. Hieno Nemo! Sen verran kuitenkin kunnioitan muita koiran kanssa ulkoilijoita että ohituksessa nostin sen kainaloon. Vaikka se ei lähdekään tai hauku niin voi silti vapaana ollessaan provosoida muita.

Nemo lenkkeili eilen tuplat verrattuna normaaliin, kun kävimme myös Hannan ja Lotan kanssa lenkillä. Nismon mielestä Lotta on hirmuisen kiinnostava :) ! Eilen oli kyllä ihan mahtavat lenkkikelit!

Lumihommia on riittänyt ja koko perhe on tietysti osallistunut. Hoffit kyllä vain pakkaavat lumen tiukemmin maahan kun painelevat siitä yli hirmuisen "rähinän" kera :D . Vitsit miten ihanaa kun Hiski ja Wilma voivat taas ulkoilla ja riehua yhdessä. Nekin näyttää nauttivan, ainakin hoffihepulien määrästä päätellen. Nismo ja Nemo ovat olleet apuna Tuukan lumiluolan teossa ja Tuukka palkitsikin asian rakentamalla niille sinne ihan oman käytävän :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti