Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

10.4.2011

Kaverikoira Nemo

Kaikkea en voi kanssanne jakaa vaitiolovelvollisuuden takia, mutta kerrotaan Nemon näkökulmasta :)

Olimme siis Lohjalla kaverikoirien asialla, vanhuksia katsomassa ja Nemo käyttäytyi täysin siten kuin olin kuvitellutkin. Se suhtautui hommaan terveellä uteliaisuudella ja itsevarmuudella! Pyörätuolit, rollaattorit, äänet tms eivät aiheuttanut siinä minkäänlaista reaktiota vaan reipas pikkuinen tepasteli kaiken keskellä sen näköisenä, että olisi tehnyt hommaa aina :). En olisi voinut olla ylpeämpi pikkuisesta Nemosta! Porukasta löytyi myös suuri rakkaus, pommi tyttö, joka vei Nemon sydämen mennessään - pommi ei vain lämmennyt Nemolle vaan esitti vaikeasti tavoiteltavaa :D . Reipas puoli tuntia kesti vierailu ja opin itsekin paljon toiminnasta. Vanhuksien kasvoille nousi kunnon hymy kun he näkivät koirat ja selkeästi se nosti muistoja mieleen omista, tuttujen ja ystävien koirista. Nemo istui kiltisti minun sylissäni tai rollaattorin laudan päällä ja häntä heiluen antoi rapsutella itseään. Selkeästi nautti koko hommasta :). Kiitos kaikille ja nähdään taas!

Tämän päiväinen kaverikoiratapahtuma valitettavasti peruuntui :(

Nismo pääsi myös mukaan, mutta odotteli autossa sen ajan kun Nemo ilahdutti vanhuksia :). Ajoimme koirapuiston ohi ja iloksemme se oli tyhjä! Niinpä päästin Nismon ja Nemon sinne nauttimaan vieraista hajuista ja auringonpaisteesta. Voi kun ne tykkäsivät :). Kävimme myös mummilla kyläilemässä - Nismo ja Nemo muistivat erinomaisesti, että mummi on kaikkien herkkujen suhteen heikko lenkki ;).

Tänään meitin pienet pentuset saivat sirut ja eläinlääkräi tarkasti ne. Kaikilla kaikki kunnossa :) !!! UPEAA!!! Vielä hienompaa oli se, että oltiin eilen fiksuja ja otettiin Krouvissa vaan pari eikä övereitä, päästiin siis hyvissä ajoin ja hyvällä fiiliksellä aamulla liikenteeseen :D ! Kiitos Katille myös! Eläinlääkäri tuli Maijalle kotiin ja tulipas huomattua että kaikki urokset nostivat sirun laitosta metelin ja nartut päästivät hädin tuskin pientäkään vinkaisua. Kaikki antoivat nätisti tutkia itseään ja haikea olo tuli kun Ate ja Maija kaivoivat kalentereita miettien pääsiäisviikon aikatuluja pennunhakijoiden suhteen...mihin se aika taas katosi??

Täytyy vielä ehtiä lenkkeilemään ja treenaamaan kaikkien koirien kanssa - Wilmankin kokeet ovat kohta jo ihan hollilla! KÄÄK!

Aten kanssa katseltu näyttelyjä yms muita menoja kesää varten - viikonloput näyttää kiireisiltä, mutta onneksi ollaan yhdessä kiireisiä eikä erikseen :) ! Saksan reissua odotellen!

2 kommenttia:

  1. Terve.Löysin blogisi nyt vasta
    Täällä yksi kaverikoirakeikalla ollut pari,Tuula ja Emmi parson toivottavat teidät tervetulleiksi =)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan meitin blogia :) ! Kiitos toivotuksista ja nähdään taas samoissa merkeissä :) !

    VastaaPoista