Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

4.4.2011

Meitin heilumisia :)

Tässä koko riiviölauma siististi rivissä!!! Aika harvinaista, koska tällä hetkellä ne ovat vain nukkuessaan paikallaan ja muutoin täynnä elämää ja virtaa :) ! Terveitä pennunalkuja siis. Kuvat Ate Kolulahti.


Kovia ne ovat painimaan ja repimään leluja. Toistensa kimpussa ovat tasaiseen tahtiin ja kaikki vuorotellen, eli kukaan ei selkeästi jää alakynteen vaikka Nemo(musta uros) ja Aada (merkkari narttu) aikamoisia päsmäreitä ovatkin ;)Aadan lempilelu on pallo, Rokan (merkkariuros) taasen kaikenmoinen karvainen mitä voi riuhtoa pienen murinan kera :D ! "Cia" (musta narttu) on selkeästi iloisin ja seurallisin veijari ja haastaa ihmistä kaikkein eniten leikkimään. Laku (harmaa uros) on se joka arvokkaasti väistyy ylimääräisiltä taisteluilta, mutta tarpeen tullen antaa isommille selkään oikein urakalla. Tiitu (harmaa narttu) kiipeää syliin mielellään ja moiskauttaa suukkoja. Nemo (musta uros) on vissiin ainoa joka on saanut emältäkin "selkään" jo pari kertaa. Kaveri tulee häntä pystyssä ja takki auki kaikkiin tilanteisiin ja haastaa jopa Unnaa joka siis onkin pöläyttänyt sen äidillisesti ruotoon pariinkin kertaan :D . Aada taitaa haukkua eniten leikkiessään..Rohkeita ovat kaikki eivätkä äänet niitä hätkäytä. Seurallisia ovat myös ja ruoka maistuu kaikille erinomaisesti, samoin leikkiminen ja kaikenlainen koiramainen touhu :).

Aada kävi kokeilemassa miltä lumi tuntuu tassuissa. Pikkuisen jännitti, mutta hetken tuumailun jälkeen meni vauhdilla etiäpäin :)


On ne ihania kaikki! Ensi viikon lauantaina tulee 5 viikkoa täyteen jo!

Muutoin meitin loppuviikko meni hengailen, koirien kanssa pötkötellen, vähän rallya touhuten kaikkien kanssa, lenkkeillen ja kyläillen. Ate oli hommannut hoffeille frisbeen ja ai että kun se oli kiva lelu jopa Wilman mielestä. Samalla sai hyviä noutoharjoituksia tehtyä. Hiski meinasi kyllä rikkoa koko lelun (ylläri), niin hauska se oli :D !

Nismo ja Nemo keskittyivät rallyyn vähän enempikin ja Nismossa oli taas virtaa enempi kuin tarpeeksi. Onnistumisiakin saatiin paljon ja olin niin tyytyväinen pikkuiseen! Nemo löysi eilen Ninan naapurista (ihan luvan kanssa) kaksi uutta kaveria. Tiibetinspanieleita molemmat ja reipas Nemo meni heti luvan saatuaan tutustumaan ja haastoi leikkiin. Lauantaina hiippikset olivat mun kanssa töissä ja Nemo oli omasta mielestään hirveän hyvä apulainen kun vaihdoin hyllyille järjestystä. Nismo suhtautui koko hommaan ja asiakkaiden ihaluihin taas omalla arvokkaalla tyylillään päätä sivuun kääntäen ja hieman häntää heiluttaen. Hassuja :)

Huomenna on vapaata - ihanaa! Voisinkohan jotenkin estää Atea menemästä töihin?Tiedossa lenkkeilyä, kodin laittamista ja illalla Aten ja Lassin kanssa lekuria ja shoppailua :).

1 kommentti:

  1. Ensi viikon lauantaina tulee 6 viikkoa täyteen.. on sirutus sunnuntaina.
    T:
    Ate / Kennel Dagdahoff

    VastaaPoista