Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.5.2010

KESÄ :) !

Aivan uskomaton viikonloppu. Ensinnäkin me oltiin KOTONA. Voitteko kuvitella?! Meillä ei ollut kisoja, näyttelyitä tai treenejä? Ei oltu luennolla tai kouluttautumassa? Erikoista, mutta en valita ollenkaan :). Kesä on tuonut meijän kotipihaan todellisen kauneuden. On ihan vihreää ja kaikki kukkii. Pihassa menee pieniä polkuja ja metsä tuoksuu varsinkin aamuisin niin hyvälle. Terassilta on kahdestaan kiva katsoa aurinkoa ja fiilistellä siinä kahvikupin äärellä. Suunnitelmia pihanlaitosta..unohtamatta keskusteluja koiran jalostuksesta, kasvattamisesta, treenaamisesta, kilpailemisesta. Mihinkäs me "karvoistamme" päästäisiin vaikka ei koirahommissa oltukaan ;) ?

Pienet ihmiset olivat kipeenä ja se oli viikonlopun ainoa kurjuus :(. Koita nyt niitä pitää paikallaan ja sisällä kun ulkona on +25 , aurinko helottaa ja uusi vesipyssykin tuli hankittua. Höh.

Me rakennettiin myös riukuaita (olikohan se sen niminen?!) ja siitä tuli hieno! Ate kyllä hoisi toteutuksen pääosin ja mä pyörin tärkeänä jaloissa ja vähän tuin jotain puuta sieltä täältä ;). Enpä ollut koskaan sellaisen rakentamistakaan nähnyt ja nyt ehkä osaisin itsekin. Aina sitä oppii jotain!

Koirat olivat aikasten nuutuneita. Ne saivat viikonlopun elää melkein "pellossa". Noh okei, pieniä tottistreenejä siellä täällä pihahommien lomassa, mutta ei mitään isompaa ;). Pääosin tarhailivat ja juoksivat vapaana pitkin pihoja sen mitä jaksoivat. Hiippikset osallistuivat tärkeinä puuhommiin ja aidan rakennukseen ihmettelemällä tasapuolisesti kaikkea tekemistä. Tuli siinä parit painit Stenforsinkin kanssa otettua aina välillä. Nismo ja minä kokeilimme myös miten se fillarin vieressä juokseminen oikein onnistuu ja loistavasti meni! Ei mitään pitkää matkaa uskaltanut helteessä juoksuttaa mutta rivakasti juoksi vierellä. Jatkossa voidaankin sitten kuntoilla myös fillarin kanssa. Kastelinkin hiippiksiä pari kertaa saavissa viilentääkseni, mutta kastaminen aiheuttikin joka kerta kauhean kohtauksen ja märän turkin kanssa piti kieriä ja spurttailla. Monen tunnin ulkoilun ja leikkimisen jälkeen uni maistuikin ihan kiitettävästä pienille.

Hiskillä kävi eilen leikkikaveri Pimu omistajansa Katin kanssa. Kahviteltiin ja naureskeltiin kun kaksi paukapäätä painoivat peräkanaa menemään pitkin pihoja. Välillä pulahtivat lampeen loiskimaan sellaisella rytinällä että kyllä sammakot olivat varmaan ihmeissään :D !

Eilen iltasella vielä käytiin ajelemassa, piipahtaen iskällä. Kyllä oli upeaa! Moottoripyörän kyydissä oleminen, on se vaan hienoa. Tultiin Lohjalta motaria pitkin takaisin ja ihasteltiin tunneleita. Mä myös kiljuin yllättäen taas puolet matkasta, koska vähän jännäähän se koko homma on ;).

Loppuun vielä kuva väsähtäneistä hiippiksistä :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti