Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

3.5.2010

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

Näistä välittyy paremmin meijän suoritukset kuin tarinasta. Kuvat: Jättitassut Ry

Kaikkein vaikeinta koko hommassa on tuo pirun hihna!!! Se jos vähänkin kiristyy/lukko nousee niin ropisee pisteet alas. Täytyy äkkiä ralleilla AVOon niin hihnan voi unohtaa ;)

Valmiina suorittamaan :) !


Liikkeelle mars!


Tämä on niin lämmin ja kaunis kuva, yhteisymmärrys toimii :)


Tulossa eteen liikkeestä..


Pujottelussa jätättämisestä maininta..


Kauniisti se Nismo vaan seuraa :). Näyttää ihan siltä, kuin se hymyilisi.


Hiskin mooottorin kun käynnistää niin hyvä tulee, ilmeestä/asennosta näkee :)!!!


Pujottelu, vasemmalta sisään, kolme tolppaa. Jätättämisestä tai tolpan kaatamisesta rokotetaan muiden perusjuttujen lisäksi.


Eihän tuo seuraaminen ole samaa luokkaa kuin Aten kanssa, mutta meijän työksi ihan kiva :)


Peruutus alkakoon, ohjaaja peruuttaa 1, 2 ja 3 askelta ja pysähtyessä koira jää eteen istumaan sekä liikkuu ohjaajaa kohti peruutuksen ajan.


Liikkeestä suoraan eteen istumaan, välissä pysähtyminen/perusasento/vino edessä istuminen tuo virheitä.


Loppusuoralla kyltti "liikkeestä maahan" jossa etupään on mentävä ensin ja koiran lähdettävä suoraan maasta taas seuraamaan. Jos istuu välissä tai menee istumisen kautta, tulee virheitä. Hiskin täytyy sanoa WUF kun naiset komentaa maahan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti