Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.8.2010

Kissamykkyrää!!!

Otsikosta tarveisi saada ääninäyte, Ate sanoo sen niin hauskasti :) ! On se ihana. Kissamykkyrähän tarkoittaa sitä, että kaikki kolme painivat samassa kasassa eikä siitä juuri erota mistä yksi kissa alkaa tai loppuu.

Tässä he nyt taas ovat. Vasemmalta oikealle Joda, Jästi ja Joe. Ei olla vieläkään ihan 100% varmoja sukupuolista ja "pahasti" näyttää että Joe onkin joukon amazoni-nainen ;). Muut sitten poikia.

Piru ne on villejä. Saavat tallustella koko talossa kun koirat ei niistä välitä kuin positiivisella tavalla, mutta niiden oma "pesäpaikka" on vessa/sauna. Saunassa on laatikko, heidän oma matto ja raapimispuu, tyynyistä tehty peti, leluja jne jne..ruokakupit ovat myös siellä ja mä en voi ymmärtää miten noin pienet voivat saada työpäivän aikana sellaisen sotkun aikaan! Matot on rullalla, vedet kaadettu, hiekkaa pitkin ja poikin...mutta on ne silti ihania. Tunnistavat äänen ja viipottavat kovaa kyytiä vastaan. Jästi ja Joda ovat kovia kiipeämään lahjetta pitkin ihan paidan kaulukseen asti. Täytyisi kyllä karsia pois moinen ennen kun ne alkaa painamaan mutta jotenkin sitä on tullut ihan pehmoksi noiden kanssa. Joe tyytyy kehräämään jaloissa ja puskevatkin jo kovasti.

Uusin suosikkipaikka nukkumiseen on sohvan alla oleva laatikko jossa säilötään yövieraille tarkoitettuja vuodevaatteita. Sinne on ihana kaivautua. Eilen sitten kävi myös ensimmäinen kakkavahinko...onneksi saunaan..syytä ei tiedetä, kait sen vaan piti tapahtua. Toivottavasti jää viimeiseen kertaan meinaan haju oli järkyttävä.

Ternimaito uppoaa edelleen raksujen ja märkäruoan ohella ja kaikki syövät reippaasti. Täytyy punnita ne taas pian, jotta näkee painonkehityksen. Terveiltä ainakin näyttävät ja ainoa "likaisuus" onkin Joen nenu, joka on AINA ruoan peitossa. Ate oli sen eilen pessytkin eikä pikkuinen ollut pistänyt pahakseen. Saalisviettiäkin tuli eilen testattua tuhatjalkaisella. Näytin sitä Joelle joka hetken tuijotti sitä ja tuli takaisin jalkoihin kehräämään. Näytin sitä Jodalle ja ei enää tarvinnutkaan Jästille näyttää..Joda otti suuntiman, teki loikan ja rouskutti sen tyytyväisenä. Sama tapahtui pari päivää sitten alivuokralaiselle. En tiedä onko sen musta koppakuoriaisen nimi oikeasti tuo, mutta Ate niitä siksi nimittää.

Illalla tiedossa reilun kahden tunnin koulutusrupeama. Sitten toivottavasti kainalopaikka varattuna!

2 kommenttia:

  1. Kyllä noi pennut on suloisia. Virtuaalirapsutukset jokaiselle, koirille myös.

    Mira

    VastaaPoista
  2. Onhan ne vaikka aikamoisia riiviöitä :) ! Kiitos rapsuista, välitän eteenpäin. Saa tulla taas joku päivä ihan oikeastikin rapsuttelemaan ;)

    VastaaPoista