Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

6.11.2010

Enemmän kuin sata jänistä :)

Tänään Porvoossa rallytoko -kisoissa Nismon kanssa. Nemo oli tietysti myös seuramiehenä mukana :). Mira oli myös Balun & Nuuskun kanssa ja matka taittuikin oikein mukavasti samassa autossa. Pitkä päivä on takana...oltiin siellä aamupäivästä klo 10.30 ja kotona puoli kuuden aikaan, huh!

Ekana haluan onnitella ihan hirmuisesti Miraa sekä tietysti hänen koiriaan, sillä Nuusku nappasi 99 pistettä ja nousutuloksen sekä kolmannen sijan!!! Balu oli mölliluokassa ja sai reilut 80 pistettä - tosi hienoa menoa oli molemmilla :) ! JEE ja halauksia vielä kerran!

Nismo on siitä outo, että se toimii kisoissa paremmin kuin kotona tai kentällä. Jotenkin se yrittää osaamisellaan epätoivoisesti paikata mun jännitystä, raukka pieni. Se oli ihmeen kuuliainen ahtaassa hallissa joka oli täynnä koiria ohjaajineen..räkytti jonkin verran ennen rataa, mutta oli kuulolla käskyille kuitenkin. Rataantutustumisessa jännitin liikkeestä maahan ja oikealta sivulle kylttejä..Nismo oli lähtökyltillä jo tyypillinen itsensä. Häntä heilui vimmatusti ja kontakti oli niin täpäkkä, että toinen etutassukin oli ilmassa. Tuomarin lupa ja eikun liikkeelle. Sitten se yhtäkkiä otti jonkin hajun ja mursi kontaktin. Bongasi matosta jonkin läiskän ja nyhti sitä hampaillaan hetken..hetki tietysti tuntui ikuisuudelta. Minä olisin antanut meille tästä kyltistä -10 pistettä, mutta tuomari rokotti siitä vain -2 pistettä. Toki tekihän se sitten itse kyltin, mutta ei se ollut hanskassa, siksi olisin itse hylännyt kyltin ;)..siitä eteenpäin se olikin sitten se ihana Nismo jonka kanssa on kiva tehdä ja mennä. Tirehtöörimarssia parhaimmillaan, jopa edisti yhdessä kohtaa niin, että saatiin -1 piste kontrollin puutteesta. Kaikki kyltit mitä pelkäsin, meni paremmin kuin hyvin. Yksi käännös oli hieman löysähkö ja siinä hihna kiristyi, josta myös virhe. Lopputuloksena 93 pistettä - kolmas nousutulos ja RTK1 !!!!

Tämä on meille enemmän kuin sata jänistä. Jo pelkästään se, että pystymme loistamaan hienolla yhteistyöllä niin kovassa häiriössä. En voisi olla tyytyväisempi pieneen karvaiseen ystävääni :). Suhteen luomisessa on mennyt pitkään, mutta nyt kun se toimii, olemme tiimi ja nautimme yhdessä tekemisestä. Vautsi ja vau!!! Loppupalkkana toimi iki-ihana kissanruoka ja tietysti se, että söimme sen yhdessä - minä kyllä vaan toimin pidikkeenä, en maistanut :D ! Kiitos Nismo - WE DID IT!!!

Nemo nautti päivästä ulkoilun, seurustelun ja temppuilun merkeissä. Ne on Nismon kanssa niin hirmuisen erilaisia. Nemo vaan huitelee menemään kaikkien ihmisten luo ja nuuskaisee suurinta osaa koiristakin, välittämättä kuitenkaan kenestäkään mitenkään erityisesti. Se hösöttää ja suhailee - välillä tekee pari temppua, heiluttaa häntää, juttelee kurnutuksellaan ja puuhastelee. Nemo on aina sen näköinen, että pari tärkeää projektia on kesken :D.

KIITOS Mira ihan tuhannesti koko päivästä :) !

Oli kiva juoda kotona pullakaffeet Nismon menestyksen kunniaksi ja käydä läpi kisoja. Ate raasu on kipeänä :(...silti se sitkeästi vaan oli tänäänkin ajamassa jälkeä, vielä kun kelit antaa periksi. Huomenna me lähdetään yhdessä niiskuttelemaan ja yskimään pentunäyttelyyn - kivaa :) !!!

On hyvä olo - onnellinen mieli.

p.s perjantaina mä treenasin kaikki kolme agilityn merkeissä..lyhyesti :

- Hiski oppi vihdoin siistejä poispäinkäännöksiä ja irtosi hyvin lähetyksiin, kontaktit semi -ok :)
- Nismo teki jo 10 esteen rataa ihan puhtaana nollana
- Nemo puuhasteli ilman rimoja aivan onnesta soikeana naksu-palkalla

Kivaa oli vaikka yskitti niin pirusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti