Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.11.2010

Tehääks jotain??

Otsikko kuvastaa Wilmaa. On se hassun hauska ja niin pirun energinen. Muut koiramme katsovat pitkin nenänvartta sen vauhtia ja hömpötyksiä ;). Osaa toki rauhoittuakin, viimeistään sen kuuluisan, pistävän tuijotuksen jälkeen. Eli ei ole sentään samanlainen kuin Ruttu (RIP rakas kurttuhuuli) joka ei ollut koskaan paikallaan - unissaankin tassut väpättivät.

Pakkaset sitten tulivat. Ollaan ahkerasti Aten kanssa lämmitetty takkaa ja Ate on kaivanut mönkijän tallista lumitöiden tekoon. Takkatuli on kyllä niin kaunista ja rauhallista katsottavaa. Tykkään. Kylmyyttä voisi olla kyllä vähän vähempi. Lumimäärä on ok, mutta kun mittarilukema laskee alle -15 asteen niin hiippisraukat joutuu tyytymään vaan hankijuoksuun :(. Tai lähinnä Nemo joka jostain syystä jäätyy aivan totaalisesti noilla lukemilla jo lyhyessä ajassa. Nismo on kyllä aikamoinen karpaasi! Niinpä olen lenkkien vähentyessä keksinyt niille muuta puuhaa kuten temppuja ja tottista ihan sisätiloissa. Possunsaparot toimivat myös hyvin virikkeenä ja muistaahan kissat huolehtia niiden painimaan pääsystä.

Wilman turkki on kasvanut ihan älyttömästi!!! Katikin tänään mainitsi asiasta. On tullut housuja ja hapsuja mahan alle sekä tassuihin enempi. Selän päältä laskeutuu aika lupaavasti myös aikamoinen karvamäärä. Kiiltoakin siinä on mukavasti, kiitos lohiöljyn! Ollaan alettu harjoittelemaan juoksemista, seisomista ja hampaiden katsomista. Hyvin antaa tutkia ja jopa siirrellä jalkoja joka taasen on Hiskille aivan liikaa. Juokseekin ihan nätisti, mitä nyt kehumisen jälkeen saattaa vetää överit ja yrittää syliin ;). Tottisteltukin on, vähän joka päivä ja kyllä se oppii nopeasti. Ruokakuppi on paras motivaattori, ahne kun on. Leikkiäkin jo osaa ja uskaltaa repiä ihan hulluna vastaan. Välillä meinaa Hiskin kanssa tulla sanomista kun kumpikaan ei voi siitä samasta lelusta päästää irti. Juuri tultiin Wilman kanssa lenkiltä missä ihmeteltiin metsäneläimiä.

Perjantaina meillä oli duunissa myyntikokous ja pikkujoulut. Käytiin kokeilemassa jääveistoa eikä ollut helppoa! Kokemus sekin tietysti :). Lauantaina mä sitten vietin iltaa ystävien joukossa vauvakutsuilla - kyllä glögi maistui ja naurusta tuli taas monta lisävuotta. Kiitos!

Ei voitettu Aten kanssa lotossa tälläkään viikolla - höh! Meille sopisi ihan mainiosti että jäätäisiin vaan kotiin huomenna :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti