Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.4.2010

Hännän huippu, mutta hauskaa..

SUURET KIITOKSET vielä kaikille, jotka olette lähettäneet tänne blogiin onnitteluja, onnittelitte paikan päällä, soititte, kirjoititte facebookkiin, laitoitte tekstarin, kirjoititte palstalle...KIITOS :) ! Tästä on hyvä jatkaa treenejä...oikein kivalta tuntuu edelleen! Nyt nöyryyttä vaan ja huolellista harjoittelua.

Eilen järkättiin TOTO juoksu meijän koirakentällä ja kauheasta tuulesta huolimatta paikan päälle saapui 21 koiraa kisaamaan nopeimmasta ajasta. Ate saa kirjoittaa Hiskistä jos haluaa, mä en viitsi omia koko ajan kaikkia niiden juttuja tänne omaan blogiini innostuksissani :).

Hännän huippuna, yllätys yllätys, minun lyhytjalkaiset meksikolaiset Nismo & Nemo. Ei sen kyllä väliä, sillä tärkeintä oli se, että tehdään yhdessä jotain totaalisen "aivot narikkaan" hommaa koirien kanssa. Sitä kun saa ihan tarpeeksi vakavoitua treeneihin ja kisoihin. TOTO juoksun pienten voittajaksi juoksi pyreneittenpaimenkoira Hulda joka oli aivan tajuttoman vikkelä pieni otus :) ! Isojen voittaja oli Laura-Elinan Lempi, x-rotuinen. Tuuli vähän kiusasi muuten mukavaa sunnuntain aamupäivää. Taina oli hoitanut meille kaffetta, simaa ja keksejä, aivan loistavaa :) ! Tarkoitus oli talkoilla myös, mutta ei keksitty oikein siivottavaa ja haravointikin siinä tuulessa olisi ollut lähinnä vitsi. Muutama meijän kerholainen toivoi, että näyttäisin rallytokoa joten eikun "kyltit" autosta ja rataa rakentamaan. Enhän itsekään juuri lajia vielä osaa, mutta perussäännöt on hanskassa ja kyltin suoritustavat. Nismo sai olla ylpeänä mallikoira ja sen kyllä askelluksesta huomasi. Muutkin kehuivat joten pienen chihun ylpeys ei meinannut millään mahtua siihen runkoon, nenä pystyssä marssi :).

Lumi on lähtenyt melkein kokonaan. Se tarkoittaa sitä että METSÄ KUTSUU ja eiku jäljestämään :) ! Mä nyt tallaan tänään ainakin noille kirppusillekkin lyhyet suorat, mutta pääpointti on keskittyä Hiskiin ja siihen miten se talven jälkeen ajaa. Ate epäili, ettei ole mitään unohtunut siltä, enkä usko minäkään. Jännitän silti kevään ekaa jälkeä pusikossa Aten puolesta :).

Kerrottakoon myös että meijän Pertti Einari Stenfors sai ensimmäisen myyrän kiinni lauantai aamuna ja ai että kun oli polleeta pientä kissaa :) ! HYVÄ STENU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti