Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

6.4.2010

*Ystävyys, muistot ja ikävä*

Vaikka tiesin, mitä on tulossa, silti se otti niin pirun koville. Vaikka tiedän sen olevan paras mahdollinen ratkaisu, sattui kovasti kääntää selkänsä ja vaan lähteä pois. Toki kuulen kuulumisia joka päivä, mutta silti...pieni tiikeripoika.

Eilen Ruttu, pieni rumaturpa sitten muutti sinne omaan, lopulliseen kotiin Nortin, Camin ja niiden lauman hellään ja aktiiviseen huomaan.

KIITOS Kati erinomaisesta huolenpidosta ja kurin sekä rakkauden tasapainosta Ruttua kohtaan :) . Työsi on minulle arvokkaampaa kuin osaan kertoa.


Tässä Ruttu vahtii, että mä saan tehdä rauhassa töitä.

* RUTULLE * <3

Ystävyyttä on :

*...kurttuinen kuono*
*...tervehdyksen paiskaava tassu*
*...laskea pää syliin ja hengittää syvään*
*...tuoda näytille kaikki aarteet kuolleesta sammakosta aina leluun asti*
*...käpertyä salaa sängyn jalkopäähän nukkumaan*
*...olla vilpittömästi iloinen kaikesta ajasta ja yhdessäolosta*

Muistoja ovat :

*...iloiset, unohtamattomat hetket*

Ikävää on :

*...Rutun mentävä kolo, jota koskaan kukaan ei voi täyttää*

Ruttu antoi minulle enemmän kuin se voi itse koskaan käsittää. Se antoi minulle elämän ja rakkauden. Olen sille kurttunaamaiselle tiikeripojalle ikuisesti kiitollisuuden velassa.

Upea eläin sai arvonsa mukaisen kodin. Sinne se jäi tietämättömänä kaikesta mitä on saanut aikaan, häntä heiluen kohti uusia seikkailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti