Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.4.2010

Räks räks ja wuf wuf

Ensiksi mainittakoon, että mun kaksi viikkoa kestänyt hermosärky hampaassa on eilen vihdoin päättynyt!!!! Hammas poistettiin ja kyllä tuntui eilen illalla hyvältä nauraa oikein kunnolla ja vaan olla ilman että koko ajan sattuu. Kiitos Ate kärsivällisyydestä mun kiukkuisuuden keskellä :). Oot muru.

Otsikon mukaisesti....huoh...me ollaan tehty eilen vaan malttitreenejä Nismon kanssa. Keskiviikon toko meni räks räks painotteisesti, kuumenee ja huutaa kun jotain pitäisi tehdä. Nyt ollaankin treenattu vaan malttia ja mitään kivaa ei tapahdu jos huuto alkaa tai ei lopu käskystä. Muutenhan tuo on lähes haukkumaton...joten ärsyttää tuo suorituksen aikainen räksytys, arg! Lisäksi siitä menee treenit ihan piloille ja vaikka meillä hyviäkin (ja hiljaisiakin!) pätkiä oli seuraamisessa ja perusasennoissa, sekä kaannöksissä, luoksetulossa....jne...niin silti päälimmäiseksi jää mieleen se että se haukkui ja jouduin keskittymään siihen haukkumiseen erityisen paljon. Eiklhän nuo malttia kasvattavat harjoitukset vie asiaa etiäpäin, ainakin Nismo näytti eilen hoksaavan pointin, että haukku = tylsää ja hiljaaolo = kivaa. :)

Kisakirjeet pumpsahtivat eilen, kyseessä rallytoko Kaarinassa 2.5. Jee! Nismo menee nyt kuitenkin vielä mölleihin kun haluan varmistella ja nyt varsinkin tota haukkumista koska palkkautuu siitä tekemisestä kuitenkin. Hiski koittaa ALOssa nyt nousutulosta, jos vaikka ohjaaja osaisi lajia vähän enemmän kun se viimeksikin jäi siitä kiinni , hups! Vaikka itseäni puolustellen, ei Hiskikään ihan kartalla ollut. Yritän ehtiä hihnatreeniä vetämään sillä tänään koska se on vaikein...hihnassa kun ei normisti treenata mitään. Jos saisin sen vapaana sinne, meininki olisi eri. Noh, treenii treenii :)

Ajatukset on kyllä ennen rallytokoa huomisessa...mä sitten menin jo kauan sitten ilmoomaan Hiskin Janakkalaan agi+hyppyradalle. Nyt kun me saatiin Lohjalta 0 hyppikseltä niin hyppis on tavallaan "turha" tuloksellisesti...taas toisaalta meille se on kisatilanne ja tosi hyvää treeniä, mutta kuitenkin. Agiradalle on odotuksia, peloista puhumattakaan. Kontaktit ovat olleet aika vauhdikkaita puomilla viimeaikoina, joten katsotaan malttaako vai possuileeko. IIK! Onneksi kohta alkaa meijän seuran se episcup niin saa lähellä käydä kisanomaisesti treenaamassa kontakteja.

Keskiviikkona treenien jälkeen muutama kerholainen, minä mukaan lukien, jäi siivoamaan kenttää...rikkaruohot kun ikävästi reunoilta jo pilkistelivät. Siistiä tuli yhdestä sivusta jo ja siihenkin meni pari tuntia. Lopuksi vielä treenailtiin vähän sitä sun tätä ja Nemo pääsi esiintymänä :). Se pikkumies oli taas kuin luotu tehtäväänsä. Meiltä kysyttiinkin, että miksette mene koiratanssiin kun teillä menee kaikki nuo temput niin yksiin, sekä liikkuminen :). Koiratanssi ei vaan oo mun juttu, vaikka Nemo siitä varmaan nauttisikin ihan hirveästi! Lisäksi se rakastaa esiintyä tuollaiselle pienelle porukalle. Askel on ylpeä ja nenä on pystyssä, samoin häntä. Oikein topakkana toohkailee. Naksuttelin sille myös paikalle (pyyhkeelle) menoa ja targetille menoa. Intoa oli ja näytti siltä kuin se olisi oikeasti nauranut :) ! Ihana, pieni lemmukuvioinen Nemo!

Ate oli tietysti samaan aikaan taas "naisissa" ;)...eli pk-treeneissä...viisi naista ja Ate ja eikun maastoon! Kuka mies nyt sellaisesta valittaisi :D ! Nyt sinne maastoon ei sitten taas tarvitsekaan mennä kun ystävällisesti luontoäiti päätti lunta tiputella ja maa on aivan valkoinen, JÄLLEEN! Jos kesä kuulee, niin voisitko tulla jo?

3 kommenttia:

  1. no hyvantahden...nythan taa toimii! Eli sun blogi ei vaan tykkaa mun macista, tai sitten se tykkaa vaan tasta ihmemaan tietokonesysteemista!
    Terveisia kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Ritva!!! Nyt sä voit kommentoida joka kerta kun mä kirjotan jotain :D ! JEE!

    Terveisiä täältäkin!

    VastaaPoista