Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

18.4.2010

Lohja 17.4 Hiskille N-O-L-L-A !!!!!!!

Voi että...fiilis on vieläkin ihan mahtava. Tekisi mieli siteerata Jukkaa BH kokeen jälkeen; muikeana ollaan :D ! Treenit on menneet muurahaiskarhuilua lukuunottamatta Hiskillä ihan mukavasti ja kun monesti ollaan oltu jo niin pirun lähellä niin eilen se ensimmäinen nolla sitten sieltä Hiskille ja mulle rapsahti! Muutamaa estettä ennen maalia tuli ajatus että nyt se nolla voisi tulla. Hyppikseltähän se tuli, agiradalta 15. Käydäänpä kohta rata radalta läpi :)

Yhtään vähempiarvoisempi ei ollut Nemon agiradan suoritus. Kävin hyppyyttämässä sitä ennen rataa ja muutenkin olin paikalla hyvissä ajoin. Itse asiassa ensimmäisenä kisaajana, reilun tunnin ennen päivän ekaa rataa. Oli mukavaa käydä raikkaassa ja silloin vielä tyynessä säässä koirapuistossa Nismon ja Nemon kanssa. Ne nauttivat siellä kahdestaan uusista hajuista ja tulivat välillä näyttämään suuria aarteita kuten risuja ja jäätyneitä mutakokkareita :D. Pienten ilo juosta siellä oli niin kovin suurta.

Hiskillä ja Nemolla oli samat radat, tietysti rimat pikkuisen eri korkeudella ;).

Agiradan alku hyppy keinu pelästytti pienen Nemon :(. Keinu löi alas ja "löi" samalla Nemon pois keinun päältä. KAnnustin kovasti ja hypyt sen jälkeen menivät hyvin. SE HYPPÄSI!!! Sitten tuli A. Siitä kielto kolmeen kertaan ja HYL. Jatkettiin kuitenkin ihan yhteisen kivan vuoksi ja kertoakseni, että ei A:ssa ole mitään kamalaa. Irtosi putkiin tosi näppärästi ja sain itseni hyvin kepeille vastaan. Pujotteli virheettä! Puomi meni kuin vettä vaan eli en usko että mitään pysyvää pelkoa keinusta jäi. En jaksanut välittää vaikka HYL tulikin, koska sain sen mitä Nemon kanssa etsimme. ME HYPÄTTIIN! Lisäksi Nemo oli todella vireessä kentän ulkopuolella eikä arastellut melua tai muuta. Nemo oli myös kuuluttajan suuri suosikki ja kuuluttaja myös laittoi luun kurkkuun niille muutamalle jotka Nemolle nauroivat pilkallisesti radan vieressä, kiitos ;) ! Hyppikselle se into ei sitten enää kantanut. En tiedä oliko se mutainen kenttä, sade vai mikä mutta huomasin jo heti lähdössä että Nemo ei ollut oma itsensä. Kolmannella hypyllä riman alitus ja keskeytimme radan. Palkkasin sitten radan ulkopuolella vasta hakeakseni sitä paineistumisen murtumista. Iloisena jäähdyttelimme rannan kauniissa maisemissa lenkkeilyn muodossa :). Olen niin ylpeä Nemosta ja sen ekasta radasta eilen. Tästä on taas hyvä jatkaa harjoituksia ja yhdessä tehdä. Pieni kirppunen <3

Hiskin agirata, tulos 15.

Alku, hyppy ja keinu. Jätin lähtöön, otin vastaan, tuli kohtuu vauhdilla keinun ja pysähtyi kontaktille. Rengas, hyppy ja hyppy joihin tarvittiin pientä työntöä, mutta ei liikaa ettei tule ohi. Näppärästi pysyi näpissä. A, josta malttoi ottaa myös alasmenokontaktin vaikka putki oli kivasti nenun edessä. Sinne irrotus ja kepeille vastaan. Sitten mä mokasin. Tui putkesta kohtuu lujaa ja mä en käskyttänyt keppejä kuin kohdalla ja sisäänmenosta ohi :(. Uusi yritys ja tahmeasti pujotteli..oikein kuitenkin. Hyppyjä vähän hassussa linjassa, ahdas valssi, vekkaus, muuri ja puolipimeä kulma putkeen kun halusin tehdä puolen vaihdon putken jälkeen. Juoksin minkä ehdin ja kas kas, niin kerkisin persjätön putken jälkeen ennen puomi. Ajattelin että se jarruttaa, en käskyttänyt lainkaan?!! josta johtuen ylös- ja alasmenon kontaktit paukkui. Tyhmä minä. Pari hyppyä loppuun ja se oli siinä. Tulos se 15. Virheet meni ihan omaan piikkiin puhtaasti.

HYPPYRATA 0 :) !!!

Röyhisteli ja lämpeni ennen rataa ihan kiitettävästi liikaa. Pelotti jotenkin se aidattomuus ja että miten käy, tuleeko puru vaan pakaraan ja silleen. Yritin rauhotella ja tottistellakin siinä, mutta se oli juuri sillä hiskimäisellä ilmeellä korvat hörössä että tiesin itsekin sen olevan turhaa..pari tiukempaa käskyä ja sitten vaan sormet ristiin että miten menee. SUURET kiitokset Jukalle joka piti Hiskin kurissa ja nuhteessa rataantutustumisen ajan :) . Pelkäsin alkua, hyppy hyppy ja todella tiukka kääntö mutkaputkeen ja vielä kauimmaiseen päähän, hyppy ansana. Meinasi olla kääntymättä ja vitsiksi nousikin mun todella naisellinen TÄNNE käsky ettei karkaa hypylle,ja sain sen kyllä ihan viime hetkellä kääntymään. Putkesta sain hyvin peitettyä väärän ja meni sujuvasti. Hyppy, hyppy, pieni jarrutus ja rengas joka oli jotenkin tosi lyhyellä välillä hypystä. Jarrutus toimi ja turhia töks töks kohtia ei tullut. Hyppäsi kauas renkaalta ja sain hyvin vedettyä hypyltä yli ja kepit. Autoin sisäänmenon jälkeen ja pujotteli tosi hyvin. Pieni kääntö ettei hae putken väärää päätä ja päästö. Muuri ja pituus, tosi näppärästi yli. Hyppyihin on tullut pituutta lisää eikä vain korkeutta ja hyppytreeniä kyllä silti tarvitaan! Pieni kulma joss sumpussa vähän hassuissa linjoissa hyppyjä. Meni toi näpärästi, ei kysellyt vaan luki mua hyvin ja mä luin Hiskiä. Putki josta kiinniotto ettei karkaa muurille ja kaksi hyppyä. JA TUULETUS!!!! Mä halailin Hiskiä, se halaili minua täysin tietämättömänä siitä, että mitä se nolla tarkoittaa :). Tuttuja tuli onnittelemaan ja halailemaan, tuntui niin kivalta. Joukosta tietysti puuttui ne tärkeimmät Ate ja pojat, mutta lähtö oli niin aikainen ja Tuukka kipeä ettei se ollut mahdollista. Se oli minun elämäni ensimmäinen nolla, se oli Hiskin ensimmäinen nolla, se oli meidän ensimmäinen yhteinen nolaltulos! Sijoituimme kuudenneksi ja aikaakin jäi vielä yli 9 sekuntia "jäljelle" ;). Vaatteet oli kurassa, Hiski hönötti ympärillä pommpien ja hymy oli herkässä. Ate oli enemmän kuin tyytyväinen ja ylpeä kun soitin tuloksia, sekin tuntui vaan niin pirun hyvältä. :)

Nemo hyppäsi ja Hiski sai nollan, olisiko paremmin voinut mennä?

Kiitos kaikille onnittelijoille, kannustajille, erityisesti Mikkosille ja onnea Ritvalle Nassen radoista :) ! Oli kiva päivä mudasta ja aikaisesta herätyksestä huolimatta.

Onnea myös muille NuPulaisille, upeita tuloksia ja ratoja!!! Yhteishenki on kantava voima.

En oikein tiedä mitä kirjottaisin vielä, että saisin ulos tämän fiiliksen ja kiitokset :). Aina ei tarvitse sanoakaan tai kirjoittaakaan mitään tullakseen ymmärretyksi...Aten ilme kun me tultiin kotiin oli sellainen että se jäi ikuisesti mieleen :). Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Upeeta,ONNEA :)
  Mähän sanoin tossa talvella,et teissä on potentiaalia!!!
  Kohta nähdään kakkosissa ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä, onneksi näin teidät sillä oli ilo kiljua kun ylititte maalihypyn! HYVÄ HANNA! HYVÄ HISKI! *Halaus*

  Ihanaa, että karmeasta ilmasta ja omasta perseelleen menneestä päivästä huolimatta voi kertoa edes seurakavereiden onnistuneen. Piristää, edes vähän.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vielä meiltä Mikkosilta, Hieno homma. Ritva on nyt saatu matkalle kohti Tanskaa t. Jukka ja koiruliinit.

  VastaaPoista