Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.10.2010

Käsky vai käsky?

Me opittiin tänään Hiskin kanssa vaikka ja mitä. Ihan kaikkea sellaistakin, mikä on pikkuisen syvällisempää kuin vain sinnepäin huitaistu. Kahden tunnin treenien jälkeen mä olin aivan hiki päässä kaiken tuskailun ja pohtimisen keskellä..hyvät treenit kyllä.

Käskyttämiseen täytyy kiinnittää huomiota. Hiskille ei tarvitse karjua, mutta sille on oltava jämpti tai se kyllä keksii jonkun ihan oman ratkaisun. Ratkaisut tulee esille varsinkin kontakteilla silloin kun mun pitäisikin jo liikkua. Tänään se esitti alkuun täysin hölmistynyttä kun käskin kontaktille..ihan kun ei olisi koskaan kuullutkaan koko asiaa?! Taas se Hiskin kuuluisa dementia ;). Käskyn sävyyn ja ajoitukseen kun kiinnitin huomiota niin johan alkoi pelittää. En saa pyydellä siltä, tai se rötväilee. Kestää tiukan sävyn kyllä. Ja joo Ate, oot sanonu mulle siitä monta kertaa ja mä aina unohdan sen tietyin väliajoin :D. Paljon toistoja puomille ja A:lle ja loppua kohden se näytti jo ihan kohtuulliselta :). Me myös otimme itseämme niskasta kiinni keppien kanssa ja pujoteltiin mun kammoamalta "väärältä" puolelta pelkästään. Sisäänmenot oli hakusessa kun en ollutkaan sillä tutulla puolella, mutta pujotteli ihan ok kuitenkin. Vähän on myös saatu laskettua sen korkeutta pujotella jolloin keppeihin tulee myös vauhtia enempi. Putkeen lähetyksissä oli pieniä vaikeuksia kun vieressä ollut puomi olisi houkutellut enempi. Mä mielestäni (ja palautteen mukaan) onnistuin tänään ihan jees valsseissa ja ohjauksessa noin muutenkin. Käytiin läpi paljon lyhyitä pätkiä, mietittiin aikoja jne..sai pakertaa, mutta hyvä niin. Olen laiska treenaamaan vaikeita juttuja.

Kiitos ihan hirveästi kaikille onnitteluista meijän luokkanousun johdosta. Niitä on sadellut facebookkiin, meiliin, kännykkään, koirakerhomme palstalle ja tännekin. Kiitos ihan hirveästi! Meille tämä oli hieno saavutus :) !

Nismo kilpailee huomenna seuramme tokotulokkaan tittelistä. Eihän se nyt oikeasti sitä saa, mutta mennään tsekkaamaan meitin taso ja että ollaanko kaukana siitä päivästä kun seistään ihan oikeissa toko -kokeissa, ihan oikea kilpailukirja kädessä. Vitsit miten jännittävää! Nismo on treenaillut pikku juttuja ihan hirmuisen kovalla innolla ja fiiliksellä. Toivon että esitämme huomenna tasomme mukaista tottelevaisuutta :) !!!

Pikkuiset kirppuset ovat saaneet viettää aikaa lokoisissa tunnelmissa. Ollaan lenkkeilty ja juostu metsikössä niin että lehdet pöllyää. Ollaan pötkötelty sohvalla yhdessä kasassa, heitelty lelua ja etsitty piilotettuja nameja. Joskus ollaan otettu pätkä tai kaksi tokoa tai rallya sekä vaan oltu.

Viikonlopusta tulee ihan superkivaa. Kennelpäivät kutsuu ja matkaamme Aten kanssa Lautsiaan muiden hoffistien joukkoon. Nismo ja Nemo lähtevät tietysti mukaan...viime vuoden kennelpäiviä muistellen ;)

Reumakokeet otettiin eilen. Tulokset tulevat torstaina. En oikein tiedä mitä siitä ajatella? Ja toisaalta tarviiko ajatella siitä mitään? Se on sitä mitä se on. Tänään selkä on ollut yllättävän hyvä, mutta eilen se oli taas huonona ja jouduin turvautumaan tupla-annokseen relaxantteja :(..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti