Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

21.10.2010

Nismo möllitokoili :)

Olen enemmän kuin tyytyväinen pieneen karvaiseen ystävääni Nismoon :). Toki paikallaanmakuun 0 jäi pikkuisen harmittamaan, mutta siinäkin saa vain katsoa peiliin. Nismon kontakti ja työhalukkuus oli aivan upeaa.

Tuomarina Helena Prepula

Tässä pojot :

Luoksepäästävyys 10
Istua nökötti perusasennossa nätisti ja piti vielä kontaktiakin kun tuomari rapsutteli.

Paikallaanmakuu 0
Tämä jäi hampaankoloon. Kuten kyllä mainitsin, on vaan treenin puutteesta kiinni. Matka oli aika pitkä, varmaan ihan kisamittainen, mutta ei olla tehty niin hirmuisen pitkällä matkalla. Meni ekasta käskystä maahan (jee!) ja jäi hyvin..mä odotin jo puolessa välissä matkaa "matka riittää" käskyä mutta sitä ei tullut ja kun se vihdoin tuli ja käännyin, mua säälitti pieni musta piste siellä kaukaisuudessa joka siis oli pikkuinen Nismo :D ! Sille iski selkeesti uskonpuute, nousi istumaan ja alkoi haukkumaan. Hetken päästä nousi seisomaan ja haukkui edelleen. Ei ollut liikkunut yhtään itse paikasta, mutta siinä vaiheessa mä kävelin sen luo laittamaan sen takaisin maahan, vapautin ja jäin odottamaan että se 2 minuuttia loppuu. Olisin toki voinut odottaa että meneekö se takaisin maahan, mutta en halunnut pilata Taijan Tellun paikallaanoloa.

Seuraaminen kytkettynä 9,5
Vitsit ja vau. Nismo esitti parasta mahollista tirehtöörimarssiaan! Olisi kuulemma saanut olla tiiviimpi, mutta minusta se ei ollut ollenkaan kaukana, pysyi hyvin paikassaan, otti perusasennot ja oli hyvin mukana käännöksissä ja mikä tärkeintä, kontakti oli meille TÄYDELLINEN eli ei murtunut kertaakaan :) !

Seuraaminen taluttimetta 9
Nuuskaisi kerran maata oikealle käännöksessä ja haukkui kaksi kertaa. Olen tyytyväinen ettei vuotanut enempää kun meillä on ollut sen kanssa ongelmia. Sain molemmissa seuraamisissa heilutella käsiä kuin mikäkin himolenkkeilijä eikä se vaikuttanut Nismon kontaktiin mitenkään. Eikä tarvinnut edes vilkuilla, tiesin että se on oikeassa paikassa. Hieno poika!

Liikkeestä maahanmeno 0
Pysähdyin käskykohtaan ja annoin montakin käskyä ennenkuin meni maahan. Jäi hyvin, mutta nappasi perusasennon ennen aikojaan kun minä taas hölmönä menin sitä tuijottelemaan kun palasin sen viereen.

Luoksetulo 8
Jäi hyvin ja lähti käskystä tulemaan taas niin että hiekka lensi :D ! Jäi aika kauas istumaan ja perusasentoon tuplakäsky. Vauhdista saatiin kehuja!

Liikkeestä seisominen 5
Tuplakäsky että jäi seisomaan ja nappasi taas mun painostuksesta perusasennon ennen aikojaan. Tässäkin valmisteleva osuuus ihan nappiin!

Estehyppy 8,5
Mä oisin antanu meille nollan tästä koska mun käsityksen mukaan esteeseen ei saa kskea? Hyppäsi hyvin, jäi hetkeksi seisomaan jonka jälkeen nousi estettä vasten, palasin koiran viereen ja napapsi ekasta käskystä perusasennon. Vitsit mua nauratti sen toilailu siinä esteellä :D !!!

Kokonaisvaikutus 9
Yhteistyöstä ja hyvästä hanskassa pysymisestä pisteet. Nismo oli upea. Vaikka ei kaikki käskyt menny ihan nappiin niin seuraamiset ja yleinen kontakti oli ihan mielettömiä.

ONNEA vuoden tulokkaalle Millalle & Romeolle sekä tokomestari Elisalle & Jenille!

Nemo sai olla mukana turistina ja se viihdytti taas kaikkia ja kerjäsi rapsutuksia ;) ! Tyyppillistä Nemoa!

Oli hauska tapahtuma ja oli ihanaa nähdä kuinka Atekin nautti pitkästä aikaa siitä, ettei aina tarvitse olla töissä kun kerhossa tapahtuu vaan voi hengailla ja jutella :) !

Yöllä sitten koinkin julman herätyksen...mutta siitä ehkä toiste ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti