Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.7.2009

Jos metsään haluat mennä nyt....

Nonni...nyt tulikin tuplasti kirjoteltua tälle päivälle...pakko laittaa kuvia kun juuri sain ne sähköpostiin. Kuvat on muutaman viikon takaisilta metsätreeneiltä, jossa aiheena esineruutu. Kuvat on ottanut Elisa Lindqvist, suuret kiitokset Elde!

Kaksi seuraavaa kuvaa on palkitsemishetki siitä, kun Ruttu on löytänyt ja tuonut ruudusta minulle esineen, vaihdan sen leluun ja palkkaan leikillä. Koska me Rutun kanssa molemmat ollaan aika liikkuvaista sorttia, kuvat on hieman epätarkkoja, mutta jotenkin tosi kivoja kun meillä on yhdessä niin hauskaa.
Tässä sitten kunnon poseerauskuva. On se vaan rumankaunis tuo bokseri :) !!!Ystävykset painivat vielä treenien päätteeksi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti