Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

31.3.2010

KEVÄT tulee :) !!!

Hiippikset toivottelevat ihanaa kevättä kaikille! Kuva on eiliseltä lenkiltä, tienpenger on jo ihan sulaa ja hiekka ropisee tassuissa :)
Vaikka oli märkää ja huomasin että lenkkikenkiin on tullut pohjiin reiät, niin silti nautin ihan suunnattomasti siitä että oli valosaa ja lumen alta pilkotti jo metsää, hiekkatie ja viime kesän jäljiltä kuivahtanutta ruohoa. Oli niin kovin kaunista. Hiippiksilläkin alkoi olla kevättä rinnassa, hajut veivät mennessään ja kuopsottelussa käytiin jotain kaksintaistoa.
Lenkin päätteeksi sain liftata rakkaan mieheni kyytiin :)

Nyt kun on sulaa ja liukastumisriski pienempi, niin Hiski saa tulla enempi lenkeille mun mukaan. Täytyyhän sitä treenata enempi, miten se sujuu kun siihen hoffinkin liittää mukaan remmiin molempien kirppujen kanssa ;).

Se ois tokopäivä tänään!

1 kommentti: