Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

7.3.2010

Kymppimies Hiski, Hyvinkää 7.3

Huh..kisapäivä takana. Oli kiva tavata tuttuja ja kavereita, erityiskiitos loistavalla kepolle (tai kety) Katille joka roudaili Hiskiä eessun taassun ratojen välissä. Oli hauskaa!

Vaikka viime treenit menivät enemmän kuin penkin alle, oli Hiski ihan eri tavalla kuulolla jo ennen ratojen alkamista. Hyppis + agi, molemmista tulos 10 eli kymppimies Hiski :).

Hyppis oli suhteellisen helppo ja sujuva joten toive nollasta oli korkealla radalle mentäessä. Lähtöön jäi taas hyvin ja alku, hyppy hyppy putkeen meni sujuvasti. Hyppy, mutkaputki, ehdin hyvin kepeille ottamaan vastaan. Seison koiran edessä videolta katsottaessa joten sisäänmenosta ohi ja 5 virhepistettä. Täysin mun moka. Pujottelu alun tökkimisen jälkeen ok. Rengas ja seuraavaksi hyppy jossa ansana muuri, eteni muurille, sain palautettua, ruma kiemura siihen tuli mutta kuitenkin. Moni koirakko nappasi hylyn juuri tuosta kohtaa. Pari hyppyä pussi ja putki josta pieni veto vinossa olevalle hypylle, ehdin ihan hyvin ja putkeen..piru, käännyin liian aikaisin ja unohdin rytmityksen, kielto putkelta. Loppusuoralla putki, pituus, hyppy, muuri, hyppy, ne meni sujuvasti. Tulos 10. Hiski oli yleisesti hyvin kuulolla ja tuli nätisti ohjaukseen. Harmittaa kun se nolla olisi ollut niin otettavissa mutta kun ei niin ei. Ensi kerralla sitten :) !Nyt kepit menee entistä kovempaan treeniin ja nimenomaan sisäänmeno ja itsenäisempi suoritus.

Agiradalta myös 10 ja siinä olen tyytyväinen kontakteihin, joissa ota käsky toimi. Toki hiottavaa on paljon että eteneminen on nopeampaa ja pysähdys ideaali. Lähtöön jäi taas hyvin. Alussa oli tiukahko käännös heti kakkoshypylle ja jos ei kääntynyt, nappasi helposti väärän hypyn. Sain käännettyä vaikka puolen valintani ei ollut nopein mahdollinen, varma se oli kuitenkin. Putki ja käännös hypyille, valahti toisen hypyn jälkeen turhan kauas. Putki pituus ja A. Seuraava hyppy hyppy pussi kohta oli sellainen mihin en oikein löytänyt sujuvaa ohjausta rataan tutustumisessa joten sumppuneinhan siitä tuli ja rima alas. Hyppy, rengas keinu ja keinulle varmistelevan hitaasti kun on siinä ongelmia ollut. Kepit joista taas 5 ja sisäänmenosta. Perskele. Loppu oli sitten rumaa ohjausta ja tökkimistä mutta sääntöjen mukaan virheetön.

Tosiaan keppejä, keppejä ja keppejä. Yleisesti ottaen jäi hyvä olo ja luottavainen mieli seuraaviin startteihin :). Aten puuttuminen sai aikaan vielä kovemman jännityksen kuin yleensä mutta pysyin kasassa ja Hiski oli kuulolla.

Mira ja Nuusku saivat hyl ja 5, Henkka ja Patra hienosti hyppikseltä 0 ja sitten agiradalla hyl. Niilo ja Annamaija jäivät vielä odottelemaan omaa starttiaan.

Hiippikset olivat Ninalla kylässä ja nyt niiden mökkeröstä kuuluu pieni, onnellinen kuorsaus, ilmeisen väsyttävä päivä :) !

Eikun plaraamaan kisakalenteria..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti