Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

2.3.2010

Täältä mä tuun! Täysillä!

Hiskistä pari onnistunutta valokuvaa viime viikon tiistailta. Kuvaajana Elisa Lindqvist, tuttavallisemmin Elde, joka muutenkin paikalla olollaan piristi meijän normi treenirutiineja :) !! K-I-I-T-O-S !

Nemon kuvat kuulemma olivat hiukka tärähtäneitä ja ihmekös tuo. Miljoonaa painelevasta pikkuotuksesta oli varmaan täysin mahdotonta ottaa kuvaa ;)

Ate huomautti rimakorkeudesta, mutta kyseessä takaakiertona/työntönä tehty hyppy johon halusin maton takia hieman matalemman riman. Ilme on Hiskimäisen tollo :D


Tämä kuva sitten on putkelta josta aika näppärästi vauhdissa se hoffikin kääntyy!Tänään taas koko porukalla treenaamaan! Sunnuntaina olisi Hiskillä agi + hyppis Hyvinkäällä jos saavat katon kuosiin..ei ole kisakirjettä vielä näkynyt, täytyy kysellä tänään perään. KePoksi lähtee Kati :)

3 kommenttia:

 1. Atelle valistuksena, että tekee ihan hyvää treenailla eri rima korkeuksia ;) Tänään sitten kisakorkeudet, ihan turhaa isoa koiraa kuluttaa aina korkeilla rimoilla kun Hiskilläkin todistettavasti potkua löytyy ponnistaa.

  Hauska Hoffi!

  VastaaPoista
 2. Oot Jessi poistanu mut sun blogin lukulistalta?

  VastaaPoista
 3. Öö, en?

  Saako blogspotin kautta salasana suojattua blogia, toi säpölista kusee jatkuvasti. Joko ne kutsut ei mee, ei toimi tai sitten kutsutut ei pääse lukee. Mä nään sut kyllä kutsulistalla edelleen?

  VastaaPoista