Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

21.5.2010

Mihis tää viikko katosi??

Tänään on jo perjantai. Se on tietysti ihana asia ja mielelläni pitäisin aina vähän pidemmän viikonlopun, samalla liksalla tietysti. Kotonakin riittää niin paljon hommaa, että aika ei todella kävisi pitkäksi. Tämä viikko kyllä mennä hujahti, juurihan oli maanantai??

Kuumaa keliä on riittänyt ja on se kyllä kivempaa kuin pakkanen. Mun aurinkoherkkä iho vaatii varsinkin alkukesästä erityistä huomiota, joten rasvapurkki ja vähän pidemmät hihat ovat olleet kova sana vaikka hiki on tullutkin. Kivempi hiki kuin kuoriutunut, näppylöitä täynnä oleva ja kutiseva iho. Ei kiitos.

Treenit ovat jääneet tällä viikolla vähän vähemmälle. Pientä muistutusta agilitysta ja tottistelua ja temppuilua sisätiloissa sekä omalla pihalla. Ei raaski roudata kentälle suoraan paisteeseen kun mittari näyttää vielä iltaisin yli +25 astetta. Koulutuksien pitoa kelit eivät kuitenkaan ole estäneet ;), eikä lenkkeilyä, vaikka hiippikset ovatkin siltä näyttäneet loppumatkasta että kielet osuvat maahan.

Huomenna me lähdetään reissuun!!! Ei tosin kauhean pitkälle, Haminaan asti vain :). Silti on kivaa viettää päivä yhdessä ja koirahommissa tottakai. Hiski esiintyy kehässä ja toistaa saman homman Helsingissä sunnuntaina. Mä yritän olla taas kelpo KePo ja kannustaa kehän laidalla :)

Pukkaisi seuraavan kuukauden aikana koulutusohjaajakurssia, rallytoko-kisaa, Tanskan reissua...ahdistaa kun on liikaa ja silti on tyhmänä pitänyt ihan itse se kalenteri täyttää. Erityisesti Tanskan reissu, joka on pakollinen työmatka, ei voisi vähempää kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti