Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

31.8.2010

Huutava ja ylivireinen Nismo :)

Hih, on se hauska..ja välillä niin raskaskin. Eilen arkittotisryhmässä taas pidettiin leikkimielisiä kilpailuja, ALO luokan möllikisa siis. Tuomarina rakas mieheni Ate Kolulahti :). Tämä ei ketään onneksi häirinnyt tällaisessa leikkimielisessä...(uskokaa vaan, niitäkin on joita häiritsee).

Lenkkeilin kotoota kentälle molempien kirppujen kanssa. Nismo oli matkallakin jo oudon kontaktinhakuinen ja sitten odotellessa vuoroa se purkautuikin haukkumalla..höh. Olisi pitänyt ottaa häkki mukaan ja antaa sen siellä odotella.

Paikallaanmakuu 0
Pirulainen! Meni maahan ekasta käskystä jäi hyvin ja keksi yhtäkkiä että mä en muuten ollenkaan ymmärrä miksi sä siellä seisot etkä sano mulle mitään. Vinkui hetken, nousi istumaan, meni takaisin maahan ja sitten kipitti mun luo häntä heiluen. Tehotreeniin siis.

Seuraaminen kytkettynä 8
Yksi perusasento vaati käskyn ja mulla oli käsikin vähän lamaantuneena/tuplakäskynä osan matkaa. Seuraaminen itsessään oli taas tirehtöörimarssia, jee!

Seuraaminen taluttimetta 8 (vai 9?)
Rentouduin ja annoin käsienkin heilua. Hyvä kontakti Nismolla,reipas ja tiivis, perusasennoissa oli taas hitautta ja yksi taisi vaatia käskynkin.

Liikkeestä maahanmeno 6
Valmisteleva osuus todella hyvä. Pysähdyin tarkotuksella käskykohtaan ja jouduin antamaan tuplakäskyn. Meni kuitenkin ja jäi hyvin.

Liikkeestä seisominen 8
Valmisteleva taas todella hyvä, mutta pysähtymiseen vaati tuplakäskyn. Perusasento ok eikä ennakoinut :)

Luoksetulo 7
Jäi hyvin istumaan, tuli todella vauhdikkaasti, jäi ehkä vähän kauas verraten, mutta istui kauniisti..."sivu" käskyn saatuaan tyytyi heiluttamaan häntää ja haukkumaan ja heitti pari ympyräkäännöstä :D !

Estehyppy 0
Ei hemmetti! Tyyppi ensinnäkin varasti hypylle, loikkasi sen siinä haukkuen pariinkin kertaan, tuli perusasentoon, meni yli, maahan esteen taakse, nousi istumaan, hyppäsi takaisin ja taas uudestaan ja jäi häntä heiluen katsomaan mua tassut esteen päällä :D. Ei voinu kun nauraa!

Yleisvaikutelma 10
Iloisuudesta ja tekemisen meiningistä!

Pari nollaakin sieltä siis tuli, mutta kokonaisuutena oon enemmän kuin tyytyväinen. Potkua riitti ilman palkkaakin pitkähköön suoritukseen. Paikallaanmakuusta nouseminen on ainoa mikä jäi kaivelemaan mutta sekin on peiliin katsomisen paikka.

Kiitos Nismo :) ! Kiitos Ate! Kiitos muillekin järkkääjille! Oli oikein kiva kahvitella ja katsella toistenkin menoa.

Tänään olisi agitreenit. Nemo saa tulla kyllä mukaan taas nuuskimaan ja tokoilemaan odotusajalla :). Nismo saa jäädä kotiin kissavahdiksi. Buukkasin Hiskille kisat Lietoon 26.9. Kaksi agirataa..tässä olisi hyvää aikaa siis treenata!

Mitenköhän mä selviydyn viikonloppuna meijän leirillä ilman Atea? Miten mä voin yksin nukkua?? Onkohan liioittelua ottaa vaikka sen paita mukaan unikaveriksi :D ?

p.s Nemon lekuri on kirottu. Ensin duunimatkan takia peruuntui ja tänä aamuna hoitaja perui sen koska ell on sairastunut!!! EI VOI OLLA TOTTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti