Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.8.2012

ja takaisin töihin...

voi että miten tyhmää...me oltais mielellämme voitettu lotossa ja jääty kotiin..ja joojoo, täytyy olla tyytyväinen että on töitä ja vieläpä sellaisia missä kuitenkin viihtyy. Siltikin eilen illalla hiipinyt ärsytys töihin paluusta oli ihan käsin kosketeltavissa. Noh, täällä ollaan silti ja nyt taas pää pystyyn ja motivaatiota kehiin!


Me tosiaan tehtiin lomalla rakkaiden koiruuksien kanssa vaikka ja mitä sekä oltiin myös tekemätä yhtään mitään. Käytiin reissussa lähistöllä ja vähän kauempanakin, treenattiin, syötiin hyvin, tavattiin ystäviä, tehtiin kotona pieniä remonttihomia ja suurssivouksia ja oltiin myös Aten kanssa ihan kahden - voi että miten olikaan ihanaa!

Tässä koirien tekemisistä enempi:

NISMO

- kävi epiksissä juoksemassa ulkopuolisena mölliradan kauhean huudon kera...putket oli ok vaikka ei Nismon vahvin este olekaan ja kontaktiesteet sujuivat mallikkaasti

- treenasi 2-3 kertaa viikossa tokoa tähtäimessä koe johon tänään ilmoittauduimme, vielä on aikaa treenata paikallaoloa ja liikkeestä maahanmenoa!

- agiliiteli kotipihassa ja treenikentällä

- lenkkeili ihan hurjan paljon - n.50 km viikossa

- kävi "hakuilemassa"

- ihastutti kaulapuuhkana niin kotona kuin kylässä

- söi omenoita enemmän kuin paljon

- rallytokoili treenien merkeissä ja ilahdutti haukkumattomuudellaan

- MENI UIMAAN?! Ihan vapaaehtoisesti kepin perässä useaan eri kertaan?!

NEMO

- kävi epiksissä juoksemassa ulkopuolisena mölliradan yhden vitosen verran ja kaahotti putkiin niin että hymy tuli huulille

- treenasi temppuja ja rallya 2-3 kertaa viikossa

- kävi "hakuilemassa"

- agiliiteli kotipihassa ja treenikentällä (ilman hyppyjä)

- lenkkeili Nismon parina myäs n. 50 km viikossa

- nauratti meidän perhettä ja kaikkia vieraita jälleen touhukkaalla tekemisen meiningillä ja sillä että innostuu ihan kaikesta. Ruohikossa pomppivat sammakot saivat erityistä iloa aikaan

- kahlasi veteen Nismon perässä ja namin kanssa tuli uimaankin..se vaan piti ohjata takaisin rantaan kun ei tuo vedessä uukkarin tekeminen ollut ihan vahva laji :D

HISKI

- kävi epiksissä ja oli ihan kelpo ohjattava! Agimestaruus meni meiltä jälleen sivu suun...joka vuosi ollaan kakkosena piru vie. Voitto meni onneksi Miralle ja Balulle - onnea :) !!!

- treenasi Aten kanssa tokoa, tottista, jälkeä, keppi-ilmaisua........vitsit ne oli ahkeria, treenasivat melkein joka pvä!

- agiliiteli useaan kertaan treenien merkeissä ja tuntui hyvältä ohjata sitä..eilen Villen treeneissä oli kelvot kontaktit! (kiitos myös Saijalle neuvoista ja lainakoirista ;) ) !

- lenkkeili n. 40 - 45 km /vko

- osallistui pitkästä aikaa rallytokokokeeseen ALO -luokkaan ja tulos huimat 97/100 pistettä! Yhtä "ykköstä" vaille RTK1 siis :)

- uida polskutti hurjasti

WILMA

- keksi uuden leikin, saalisongen jonka perässä juoksikin harvase ilta - tehokas liikuntamuoto jossa saa tasaista liikettä aikaiseksi ilman että pääsee "pomputtamaan" takapäätä

- lenkkeili ylhäisessä yksinäisyydessään ainoana koirana pitkin metsiä ja hakkuualueita, etsi marjoja ja iloitsi ollessaan huomion keskipisteenä

- kyläili ja vaunuili mallikelpoisesti

- ...ja valitettavasti kipulääkkeen pudotus on tuonut osan oireista takaisin...kovasti ollaan keskusteltu :(

- tunki päänsä kainaloon ja oli vaan rapsuteltavana nauttivan näköisenä (Wilman bravuuri tanssimisen ja 360 ilmassa lisäksi :D )

IITA

- treenasi Aten kanssa tokoa, tottista, jälkeä, esineruutua, ilmaisuja.......vaikka ja mitä ja melkein joka päivä

- aloitti harjoittelemaan keppejä mallilla kuja ja kyllä se on kiva ja sitkeä - menee lujaa lelun perään ja kestää hyvin liikkeen, tästä on hyvä jatkaa ja pienentää väliä pikkuhiljaa sentti kerrallaan

- agiliiteli putkien ja 20 cm hyppyjen kanssa, harjoitteli ohjausta..

- rallytokoili mölliluokassa (kun ei ikä riittänyt oikeaan luokkaan) upeasti 92 /100 pistettä! Meni oikein kelvosti ja kuunteli hyvin :)

- lenkkeili Hiskin aisaparina n. 40 -45 km /vko

- meni vapaaehtoisesti veteen kahlaamaan

Kyllä me kerettiin monenmoista - oli niin ihana loma! Ja mä sain vkonloppuna vielä kukkiakin, kauniita valkoisia ruusuja :)

Nyt takaisin sorvin ääreen....kiitos rakas että teit loamstani niin mahtavan ja kiitos kaikille ystäville jotka osallistuitte myös mahtavaan lomaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti