Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

10.10.2012

Vuodet vierivät

Voitteko uskoa?? Minun rakas pieni ystäväni Nismo - Topolino Easy Living - täytti 5.10. jo 7 -VUOTTA!

Ensimmäinen on aina ensimmäinen - edelleen täynnä tulta ja tappuraa tietyissä asioissa ja sitten taas toisissa asioissa itse rauhallisuus. Aamuisin aamuhälinässä se vetäytyy tähystyspaikalle seuraamaan kaikkien kouluun/töihin lähtöä ja tarkastaa että varmasti saa ansaitun edun eli aamuherkun ennenkuin minä lähden töihin. Nismoa on helppo rakastaa jos pääsee sisälle sen ajatusmaailmaan, ulkopuolisille se jää usein hieman etäiseksi sillä se viisveisaa ventovieraiden "kotkotuksista".

Viime perjantaina Nismo sai siis kakkua suuren päivänsä kunniaksi.-------------------------------------------------------------------------------

Treenit on jääny vähän vähemmälle nyt, jotain pikkuisia herättelyjä ihan sisätiloissa tokon ja rallyn osalta. Agility on ollut tauolla hetken aikaa mutta siine tulee ensi lauantaina muutos - jihuu! Hiski menee lauantaina Lietoon kisaamaan ja sieltä suoraan treeneihin kera Iitan ja Nismon&Nemon - luulen ttä olisi parempi jatkossa tehdä ehkä toisinpäin - eka treenata ja sitten mennä kisoihin ;) ??

Perjantaina olisi totojuoksu - hauskaa, reikä päässä menoa ja leikkiä. Toivottavsti ehitään! Perjantaina on vapaapäivä, jihuu!

Sunnuntaina olisi NuPun rallymestikset; Iita ja Katin Pimu mölleihin ja Hiski ALOon sekä Nismo VOIttajaan - katsotaan mitä me kehitetään :D !

Hiekkamonttu on toiminut meidän koiralauman juoksuttajana hihnalenkkien lisäksi - kauhulla katselen kun hoffit painelee ylös ja alas mäkeä, näyttää siltä välillä että kohta sattuu ja sitten ei kuitenkaan. Kukkulan "kuningas" on kuitenkin pieni Nemo joka sitkeästi paahtaa aina ylös asti vaikka hiekka valuu jalkojen alta ja tekee matkasta vaikeaa. Periksi ei anneta!


Viime vkonloppuna olimme Tuuloisissa näyttelyssä ja Iita oli vikaa kertaa pentuluokassa. Miten se on jo niin vanha?? Paikalla oli muitakin pentusia ja Iita antoi kyllä kauniisti tuomarin katsoa hampaat yms (seisoi kuin patsas) ja juoksi oikein korrektisti. Seisominenkin luonnistui hyvin ja se sai hyvän arvostelun jonka myötä :

PEK1, KP, ROP-pentu! HYVÄ IITA JA ATE :) !!! Tässä kaksikon kuva kotosalla :Oli ilo olla Iitan kanssa isossa hälyssä missä oli paljon koiria ja ihmisiä koska sitä ei kiinnostanut tuon taivaallista mikään muu kuin itse tekeminen ja namit tietysti ;) !


Hiski oli myös ilmoitettu valiokehään nyt kun se oli mahdollista :) . Hiski osoitti että aikuisenakin voi olla porsas ja käyttäytyä kuin kakara...se juoksi todella hyvin ja toki antoi tuomarin katsoa mutta se seisominen?! Mikä seisominen? Eikun mä haluan istua tai sitten tulen hakemaan sen namin sun kädestä..Atea hieman huvitti esittää sitä ja sinne se SA sitten hujahtikin . Hiskin tulos : VAL ERI2

Aada (Hiskin tyttönen ja Aten sijoitusnarttu) oli myös ilmoitettu ja Aadalle EH. Tuomari tykkäsi kovasti Aadasta ja se sain todella hyvän arvostelun mutta ujoudesta pudotti - hieman pakitteli kun hampaita katsottiin. Harjoitusta vaan :) !

Kävin chihukehässäkin katselemassa pikaisesti - missä sä Titta olit, mä sua sieltä löytäny :) ??

1 kommentti:

  1. Onnea Nismo! Mä istuin siinä kehän laidalla silleen, öö, tuomarinpöytää vastapäätä. Vai miten sen nyt selittäis. Lähdettiin kyllä pois heti pitkäkarvaisten junnu-urosten arvostelun jälkeen, kun kuskilla oli kiire kotiin.. Mä olin taas tapani mukaan niin lahopää, että en muistanut edes yrittää kuikuilla sua :D

    Hauska juttu kyllä sattui, kun tosiaan ei ollut omia koiria mukana ja sitten vielä esitin yhden tutun lk-nartun. Sen jälkeen mulle tuli yksi tuttu kasvattaja, jonka kanssa ollaan juoruttu vähän joka näyttelyssä, sanomaan että "Ootko Titta?" Olin että ööö, täh?! Sit se oli vaan että joo kun hän ei ollut varma, kun sulla ei oo koiria mukana ja olit kehässä jonkun ihan oudon koiran kanssa :DD

    VastaaPoista