Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.11.2012

Ralleilua ja agia..

Hui kun on kiirettä pitänyt! Mulla oli aikamoinen työputki tuossa ja ei jäänyt aikaa blogille, ei sitten yhtään sekuntiakaan...

18.11.2012 Rallytokon SM-kisat, VEIKKOLA

Tässä mun joukkueen, KokoEron tulokset ja kommentit:

Nismo - VOIttajaluokka, tuomari Anna Pekkala, tulos : hylätty

Voi voi kun jäätiin vähän hyväksytystä tuloksesta. Yhteistyömme oli kuitenkin aikaisempiin voittajaluokan rallykokemuksiin nähden sitä luokkaa että minä radan jälkeen istuin maassa ja puristin Nismoa itku silmässä syliini - säälittävää, I know ;)

Nismon kanssa pari kylttiä mokailtiin ihan pienesti mutta kun niistä tulee heti se -10 pistettä. Esimerkiksi liikkestä seiso, kierrä koira niin Nismo valahti hieman kyltin yli ja näin ollen -10 pistettä. Molemmat vasempaan täyskäännös jossa seuraamispuoli vaihtuu oli ihan tosi hieno! Sitten istu,täyskäännös, istu on meitin kompastuskivi...kun Nismo tulee niin topakkana pylly maata viistäen sivulle eli istuu matkalla eli -10 p. Käytösruudussa piti olla perusasennossa 2 minuuttia ja se pysyi eikä jojoillut! Houkutusruutu oli muuten ihan jees mutta kävi vilkaisemassa ruokakuppia...oikealla seuratessa oli hieman kaukana ja vino. Alkoi haukkua jossain kohtaa rataa, mutta mä vedin henkeä ja jatkoimme hiljaa loppuun saakka - JES!

Hiski - ALOkasluokka, tuomari Anu Ekegren, tulos : hyväksytty - RTK1 !

Meillä toimi oikein kivasti. Hiski on mun kanssa sellainen jokotai suorittaja - joko hemmetin hyvin tai sitten ihan reisille, ei ole mitään välimuotoa :D ! Ainut kompastuskivi oli meille "koira eteen, vasemmalta sivulle"..ja kun minä olen Hiskille jahkannut että myös kiertäen oikealta täytyy osata tulla niin sehän oli jääräpäisesti sitä mieltä ettei vasemmalta voi tulla ollenkaan...ja sitten minä vielä hätäpäissäni yritin sitä korjata ja lopputulos -16 pistettä yhdeltä kyltiltä?! Muuten meni onneksi hyvin :). Hiskin kolmas ja viimeinen hyväksytty ALOkasluokasta ja siitä koulari RTK1.

Iita - ALOkasluokka, tuomari Anu Ekegren, tulos : hyväksytty!

Voi että...minä kauhea jännittäjä, koira vasta 10 kk ja 5 pvää (eli n.viikon yli kisaiän rajan) ja me aloitimme koko kisat!!! Iita teki kaikki kyltit hyvin mutta kylttivälien seuruut olivat kyllä kamalia. Kontakti putoili, mattoa olisi ollut kiva haistella yms...ihan turhia 3 pisteen kontrollivirheitä sieltä täältä. Onneksi itse tehtävät menivät oikein ja Iita oli niissä hyvin kuulolla. Nuori koira, pelokas ohjaaja...ei kovin toimiva yhdistelmä ;) . Iita oli itse kisapaikalla kuin unelma! Kun tehtiin töitä, se ei keskittynyt toisiin koiriin tai ihmisiin (tosin hajut olisivat olleet kivoja) ja kun sai "vapautuksen" niin oli oikein sosiaalinen ja ystävällinen kaikille.

Pimu - ALOkasluokka, tuomari Anu Ekegren, tulos: hyväksytty!

Lainakoira Pimu, ihan rotikkatyttönen räjäytti pistetilin hipoen melkein täydellisyyttä 96 pisteellä! Kontrollista kolmonen kun kesken radan piti vilkaista ettei Kati omistaja vaan ktopa mihinkään. Muutoin tuli iloisena, häntä heiluen ja hyvällä draivilla - tehtävät olivat tiiviitä ja nopeasti suoritettuja. Hyvä Pimu!

...ja kiitos Katille koiran lainasta sekä päivästä :) !

Nemo the kisamaskotti oli mukana ja käyttäytyi myöskin esimerkillisesti! Monen kanssa vaihdettiin ajatuksia chihuista ja pienistä roduista noin yleisesti ja Nemon reipas olemus ei jäänyt huomioimatta. Herkkujakin sai mokoma kerjättyä nappisilmillään ja tempuillaan.

Meitä oli paikalla aikamoinen porukka kaikenkaikkiaan tuttuja ja kavereita - kiitos kaikille!

-------------------------------------------

Eilen Hiskin kanssa Purinalla 2 X hyppis, 1 X agi.

Tuomareina ihan uudet tuttavauudet; Jarmo Jämsä ja Pertti Siimes. En muista aiemmin olleeni kummallakaan. Radat olivat erittäin haastavia ja HYLsyjä napsahteli aikamoinen kasa. Estevälit ahtaita ja pyöritystä niin hemmetisti...me kurvailtiin tuloksellisesti: 2 X HYL, 1 X yliaikanolla

karmaisevaHYL hyppikseltä : hyllytimme esteellä nro 2 koska Hiski otti häiriötä esteestä noin 1,5 metrin päässä olleesta koirasta joka haukkui raivokkaana, vilkaisi sinne, minä karjaisin ja siinä samassa tulikin hypyn väärään suuntaan....ei siitä sen enmpää, mulla meni pasmat sekaisin ja sitä rataa.

hyväHYL agiradalta : ainut virhe oli kepeillä käynyt rytmimoka ja puolivälin jälkeen pujotteli kaksi keppiväliä yhdellä kertaa..virhe oli selkeästi "vahinko" ja se olisi kuitenkin ollut vitonen niin päätin jatkaa lennosta hyvää draivia enkä korjannut eli HYL. Kontkatit oli nopeammat kuin koskaan aiemmin kisoissa - tosi hyvä! Ohjautui ihan kivasti ja putkista tuli Hiskiksi kovaa ulos. Olipas hauskaa!

yliaikanolla hyppikseltä : siinä oli vähän sellaista pelastelukalastelumeininkiä loppusuoralla kun mä tein persjätön yhden estevälin liian aikaisin ja koria valahti jonnekkin ja kauas...ajat on meille muutenkin tiukkoja joten se sitten riitti siihen ettei sitä oikeaa nollaa tullut. Loppusuoraa lukuunottamatta ihan passeli kokonaisuus, hyvin kääntyi ja ohjautui. HYVÄ Hiski :)

--------------------------------------------

Muutoin aika onkin mennyt lenkkeillen ja muuten liikkuen. Oltiin yhtenä päivänä hoffien kanssa hiekkamontulla taas ja nauroin katketakseni niiden mylläystä pitkin valuvia hiekkakasoja - on ne pöhköjä :D !

Onneksi vkonloppuna oli vapaata ja huomennakin olisi <3>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti