Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.2.2014

Koiramaista

Palaan sen verran edelliseen kirjoitukseen että tein sen luutilauksen, tilasin saman määrän kuin ennenkin..mutta tehty on..


Lauantaina päätettiin meidän porukan hallikausi agilityn osalta. Ystävät olivat ostaneet minulle lahjan ja kirjoittaneet ihanan kortin, voi vitsit sentään :) !!!

Tässä paidan etuosa. Ankka ja sen poikue:


ja takaosassa on teksti "Noi niin ryssii tän" :D . Olin niin otettu ja nauroin ihan hulluna tälle kotosalla, koko porukalla on samanlaiset! Kyllä nyt kelpaa kisata!

Iita liiteli ensimmäisen mölliratansa, aika pätevästi sanoisin! Sen kontakteista olen erityisen ylpeä ja nyt on löytynyt ohjautuvuuttakin kun kehitystä on tapahtunut. Esteiden luvussa vielä puutteita (ja monessa muussakin asiassa toki!) mutta yhteistyö alkaa löytyä. Lähdöt onnistuivat hyvin myös ja vauhtia on niin hurjasti enemmän kuin Hiskissä.

Nismo ja Nemo pääsivät myös liitelemään omaan tyylinsä :) . Nemolla oli niin huippuhauskaa taas esteillä ja Nismo...noh, huusi mennessään ja meni kovaa..

Tässä edellisistä treeneistä pari kuvaa, kiitos Ate kuvista!


Kiva hiippujen kanssa on touhuta kun ne niin kovasti innostuu kaikesta :)

Lumen puuttuminen masentaa kovasti...talven vedot jäi sitten kahteen kelkkavetoon, KAHTEEN???!!! Ja vielä on sen verran jäätä siellä täällä ettei bikellakaan pääse, eikä normifillarilla. Pöh. Niinpä vetolenkit on tehty ihan vyöllä ja liinoilla jalan.

Hiski ja Iita ovat todellinen vauhtikaksikko vetoliinoissa ja vyössä, ennemmin joutuu jarraamaan koko matkan kuin ainakaan kannustamaan.

Tänä aamuna oltiin Heidin ja koirien kanssa metsälenkillä - ihana reipas 10 km reitti lähtee Heidin ja Jukan kodin nurkilta! Eikä edes eksytty, etsittiin vaan polkua hetki ;) . Kiitos lenkistä ja kahvittelusta! Tässä lenkin jälkeinen kaverikuva:Muut koirat jäivät Aten kanssa kotiin ja Nismo ja Nemo olivat rentoutuneet rankan viikonlopun jäljiltä. Nemo näkyy huonosti kuvassa, vaan osa turkkia, mutta Nismo ikuisti hienosti ihanan rennon olotilan.


...ja Hiski oli Aten kanssa metsä- ja pihahommissa:


Vielä ei tiedetä tuleeko pentusia Aten sijoitusnartulle, mutta lähempänä taas niitä uutisia :) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti