Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.1.2011

Hiskistä tulee isä!!!

Tänään elimme suuressa jännityksessä koko aamupäivän. Kurvasimme Maijalle Aten ja Tuukan kanssa. Eläinlääkäri Hanna tuli ultraamaan Unnan ihan kotiin ja kun hän astui autosta, tajusinkin heti että tunnen hänet jostain. Syykin tuli sitten mieleen - hänellä on samantyyppinen kokoonpano kotosalla eli hoffi ja chihuja :) ! Hanna on oikein mukava ihminen ja ajatusmaailmakin kohtasi meidän kanssa. Unna otti koko ultrauksen todella rauhallisesti ja pötkötteli selällään pää Maijan sylissä. Hetken päästä saimme ihastella pieniä möykkyjä Unnan masussa eli se on siis totta - meille tulee pentuja!!! Hiskistä tulee isä!!! Pentuja näkyi ainakin neljä, mutta Hannan arvio oli 6-8 pentua.

Odotamme pentuja syntyväksi viikolla 8-9 . Toivon koko sydämestäni että kaikki menee hyvin ja sieltä tulee maailmaan terveitä pikkuisia Hiskejä ja Unnia. Tässä linkki yhdistelmään koiranetissä :
Hofmarien Fooling Around x Kuonomäen Unna

Unna synnyttää kotonaan Karkkilassa Maijan luona ja minä epäilen, että joudun luopumaan miehestäni useaksi viikoksi - niin onnellinen Ate oli pentujen "varmistumisesta" että taitaa muuttaa pentulaatikkoon viimeistään kun synnytys käynnistyy. Jos kaikki menee hyvin, nämä ovat Dagdahoffin A-pentuja. Voi vitsit miten onnellinen olen Aten ja Maijan puolesta! Tunnustan myös tiputtaneeni onnenkyyneleen kun ultrakuvassa mönki pieniä palloja.

Aamulla kävimme hoffien ja Tuukan kanssa harrastamassa hankijuoksua.Olipas kaunista ja hauskaa!
Parivaljakko

Hiski poseeraa

Saijan sanoja lainatakseni..eikö näytäkkin siltä, että hoffit ovat keksineet Tuukalle kepposen ja naureskelevat puun takana :D. Siitähän se painiminen sitten lähti..

Ai kilpajuoksua vai - selvä!

Et saa kiinni!

Painimisessa kisataan sitten leikkimielellä siitä että kuka onkaan kuka..

Voitto! Sen merkiksi Wilma laittaa tassun Hiskin päälle. Hiskin mielestä kyseessä oli herrasmiesmäinen luovuttaminen ;).


Hankijuoksun jälkeen kaverit olivatkin sitten ihan naatteja :)

Nyt hiippurat kainaloon ja Katin kanssa lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti