Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

1.1.2011

Vuosi 2011 :)

Nismokin selvisi uudesta vuodesta. Viime vuonna ei ollut ollenkaan niin järkyttynyt paukkeesta kuin tänä vuonna kiitos naapurin joka päätti räjäytellä raketteja jo päivää ennen uutta vuotta ja ihan koko päivän, aina siihen pisteeseen asti kunnes me Aten kanssa käytiin sanomassa että nyt tuo saa loppua. Ulos en Nismoa eilen saanut klo 21 ja 03 välillä ollenkaan mutta sen jälkeen jo aamuyöstä hiipaili varovasti pihalla. Nyt se on jo oma iloinen itsensä. Jee :) ! Muut koirat eivät välittäneet tuon taivaallista raketeista taaskaan ja Wilmallehan tämä oli ihan ensimmäinen uusi vuosi :) !

SUURET superit kaikille vieraille - oli kiva vaihtaa vuotta kotosalla jutustellen, naureskellen ja alkoholia siemaillen, unohtamatta herkkuja tietenkään :).Koirat ottivat vieraat vastaan asiaankuuluvasti mutta rauhoittuivat nopeasti ihmisten jalkoihin sen enempiä hösöttämättä. Pitkäänhän meillä meni, aina aamuviiteen asti. Eipä tuo haitannut kun oltiin Aten kanssa laitettu koti siihen kondikseen että tämän päivän saa vain olla ja makoilla koirat kainalossa. Hauskaa vaihtelua hulina-arkeen!

Tässä muutamia kuvia meitin laumasta - Hiskin, Wilman ja kissojen kuvat ovat Aten ottamia.

Nismon nassu

Nismo paikallaanmakuussa

Nemo poseeraa

Nemo antaa tassua namin toivossa

Ihana yhteiskuva Nismosta ja Nemosta

Perjantaina oli onneksi vapaata duunista ja ehti lenkkeillä myös Nismon kanssa ennen varsinaisen paukkeen alkamista (kun naapurikin oli jo ystävällisesti uskonut ja lopettanut). Kyläilimme myös Ninalla moikkaamassa Pomoa. Pikkuiset ovat saaneet nauttia jouluruokien jämistä ja lahjaluista enemmän kuin tarpeeksi. Kivaa että pakkaset ovat olleet inhimillisiä!

Poikkeuksellisen rauhallinen Wilma

Wilman nassu

Wilman kanssa tehtiin todellinen hankilenkki perjantaina. Valitsimme metsä ja peltoreitin missä kukaan ei ollut jäniksiä ja peuroja lukuunottamatta kävellyt. Huh kun oli raskas edetä! Wilmalla oli kyllä oikein hauskaa koska se sai juoksennella vapaana ja loikkia hangessa. Tosi hyvin oli korvat auki käskyille vaikka metsäneläinten jälkiä näkyi hangella.

Taipuisa Hiski

Hiski sai eilen "ylipuhutta" yhden vieraistamme antamaan sipsin jos toisenkin heti kun selkämme käänsimme. Treenit alkavat taas ensiviikolla Hiskin kanssa - jihuu! Rankkaa on vähän ollut sillä kun Wilmalla on juoksut, mutta ihan yllättävän hyvin se on kestänyt ja ainoa joka vinkuu onkin Wilma ihan itse..Hiskin kanssa meillä oli tänään myös perinteiset painit ihan hyvässä hengessä, kylläpäs molempia nauratti!

Hiskin ja Wilman riehukuva

Tämä on otettu ennen Wilman juoksujen alkamista.

Kissoista on tullut jo isoja. Jästi on kaikkein suurin ja painaa jo yli 4 kg. Joda on pikkuisin ja painoa on sellaiset 3,5 kg. Kilttejä ne eivät todellakaan ole vaan keksivt kaikenmaailman kommellukset keskenään. Koirat saavat kyytiä, samoin pyykit, tasoilla olevat tavarat, puukoppa..jne jne..hauskojakin ne toki on :)
Joe

Jästin kita - Ate sai vahingossa napattua sen purukalustosta kuvan kun haukotus iski kesken kuvaussession :)

Jästi

Joda lempipaikassaan vaanimassa vessan kaappien päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti