Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.12.2011

Kohta se vuosi päättyy..

Pikkuisen ollaan tehty tokoa, ihan kotosalla ja uusi yritys vaihtaa luoksetulo suoraan sivulle toimii paremmin kuin hyvin. "Pientä" vuotamisongelmaa Nismon kanssa on edelleen, se haukku tulee innostuneena niin pirun helposti ja olenkin yrittänyt hillitä omaa äänenkäytön korkeutta Aten neuvojen mukaisesti. Toimii ihan jees :). Haukkumattomuuteen on silti niiiiiiin pitkä matka ja kun ei viitsisi toisen intoa kuitenkaan latistaa.

Nemon lääkäri se vaan siirtyy..ensi mä siirsin sitä itse ja nyt lääkäri perui sen sairastapauksen vuoksi. Katsotaan ensi vuonna uudelleen. On ollut nyt oireeton ja kaikki ne katosivat kuin tuhka tuuleen..en ymmärrä. Olen konsultoinut jos johonkin suuntaan ja saanut paljon hyviä apuja, neuvoja ja tukea. Kiitos teille kaikille jotka ovat minun paasaustani jaksaneet! Pikkuruinen lemmu on keskittynyt temppuiluun ja jättää nyt toistaiseksi kaverikoirailun pois ennenkuin syy mystisiin "kohtauksiin" selviää. En uskalla ottaa riskiä että tapaamisella sattuu jotain. Tuukka on huolehtinut kiitettävästi Nemon suuresta himosta lelun hakemiseen. Se jaksaa parikin tuntia Nemolle lelua heittää ja usein se onkin Nemo joka loppujen lopuksi luovuttaa eikä enää vie lelua Tuukalle takaisin vaan painuu lelu suussa nukkumaan :D !

Wilma on aiheuttanut vähän murhetta taas liikkeiden kanssa..jumppaamista on lisätty ja hihnaliikuntaa kovalla alustalla vähennetty. Ei onnu nyt, mutta kyllä tämä on sellaista "viikko/kuukausi kerrallaan katsellaan" meininkiä. Ihana koira, pääosin terve, innokas ja riehakas, mutta tiettyjä juttuja täytyy vaan ottaa sen kanssa huomioon ja panostaa entistä enemmän vapaana liikkumiseen. Wilmalle on tullut tosi kaunis turkki, pitkähkö ja kiiltävä. Kaunis tyttö :). Jos pysyy terveenä niin rallytoko -kokeet on ihan kohta! IIK!

Hiskula piskulalle ollaan buukkailtu kalenteriin ensi vuodelle sitä, tätä ja tota. Agilityakin siellä näytti olevan - jihuu :) !

Urheiltu ollaan reippaasti erityisesti hiippisten kanssa! Vaihdellen jompikumpi hoffeista myös mukana, mutta ne pääosin urheilevat kahdestaan niin että metsä raikaa ja pellot pölisee :D ! Katista ja Pimusta saa aina hyvää seuraa matkaan mukaan ja pari tuntia menee niin nopeasti jutustellen ja liikkuen :).

Kohta on aika tarkastella viime vuonna ylös kirjattuja tavoitteita ja verrata niitä aikaansaannoksiin...mutta ei vielä, joulu ensin..Ate kertoi mulle eilen aattoaikataulun, omaan hassuun tyyliinsä tunti tunnilta ja meinasi koko talo herätä kun nauratti niin kovasti. On se rakas.

Minä, Ate, pojat ja yhteensä 28 tassua eli Nismo, Nemo, Hiski, Wilma, Joda, Jästi ja Joe haluamme toivottaa teille kaikille oikein HYVÄÄ JOULUA! Olkaa yhdessä, syökää hyvin ja muistakaa niitä perheen karvaisia jäseniä pitkillä lenkeillä ja ekstraherkuilla :) !

2 kommenttia:

  1. Rauhaisaa joulun aikaa koko teidän perheelle ja onnea vuodelle 2012!!!

    Mira, Nuusku ja Balu

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Mira - sitä samaa sinne teitin poppoolle :) !

    VastaaPoista