Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

25.4.2012

Kääntyy kääntyy!

Eilen Marjun treeneissä Hiskin kanssa..pääaiheena kääntymiset ja tietty pienet sellaiset. Jälleen kerran tuli todistettua että isoksi möhköksi Hiski kääntyy äärettömän hyvin ja ketterästi :) . Vahvat kääntymiset on olleet meidän monen radan "pelastus" kun ei mennä niin kovaa kuin muut mutta otetaan metrejä pois tiukoilla käännöksillä. Persjätöt toimi hyvin, samoin niistossa pysyi rima ylhäällä eli mä oon vihdoin oppinut olla poissa edestä :D ! Whisky leikkaus oli ekalla kerralla ihan super, mutta sitten joku mun liikkeessä ei meinannut millään kääntää Hiskiä oikein ja hinkattiin ja hinkattiin..saatiin tuplaonnistuminen lopulta. Puomin alasemeno oli jees ja vähän nopeampi kuin ennen, oujee. Vähän se possuilikin ja nappasi kivan mustelman mulle käteen..mrr..pääosin hyvin kuitenkin!

Eilen Joe osoitti olevansa hyödyllinen sisäkissa - se söi hämähäkin ja minä suurena ötökkökammoilijana olin enemmän kuin onnellinen. Pikkujuttu mutta isojuttu - hämähäkit on YÖK!

Vappusuunnitelmat tuli lyötyä eilen lukkoon - bileet!!! Kiitos kutsusta :) !

Nismo ja Nemo teki eilen vähän rallya ihan kotosalla sisätiloissa ja eteentulot oli Nismolle jostain syystä ihan mahottomia, oli vino ja huusi joten vein sen jäähylle ja Nemo pääsi esittämään temppujaan. Jäähyn jälkeen parempi! Toivottaavsti ehditään tänään tokotreeneihin..

Messut puskee päälle ja tällä viikolla siis pitkiä päiviä tiedossa mitä enemmän loppuviikkoa kohti mennään..onneksi on kiltti mies jolla ei varmasti ole helppoa lapsien ja lauman kanssa..koita jaksaa rakas - meidän Saksan matka häämöttää jo :) !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti