Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

11.4.2012

Ulkotreeneissä

Niin ne ulkotreenit vaan lähtivät käyntiin - varma kevään merkki!

Koulutin ensin ja voi että kun onkin ihan super-ryhmä! Hyviä koirakoita, lajista oikeasti kiinnostuneita ohjaajia yms yms, aika meni niin nopeaan ja sain heti kiinni muutamista kohdista koirakkokohtaisesti mitä täytyy hioa erikseen. Jäi hyvä mieli. Tämä onkin toistaiseksi minun viimeinen kauteni kouluttajan hommassa. Koskaan ei saa sanoa "ei koskaan" mutta olen ilmoittanut muille kouluttajille jääväni pois kouluttajan roolista ulkokauden päätyttyä ainakin toistaiseksi. Parempi niin. Kaikki kunnia kuitenkin treenattaville - olette kivoja ettekä tähän "syyllisiä" mitenkään :) .

Marju oli tuonut kivan treenipätkän! Miten se saakaan muutamasta esteestä niin haasteellisen ja moninaisen :D ?? Hiski oli aivan loistavassa vedossa ja musta tuntui että me oikein vapauduttiin talven ahtaiden tilojen jälkeen riekkumaan ja riehumaan kera lelun..tuntui että tilaa oli aivan älyttömästi! Tuntui kivalta :). Rata ilman kontakteja ja keppejä, niitä sitten muutamalla toistolla erikseen - aika pätevä, mutta varmuutta alasmenoille (ja sitä myöden vauhtia) tarvitaan vielä. Kyllä se siitä! Itse rata oli yhdistelmä kamalan kovaa vauhtia ja tiukkoja ohjauksia. Mä olen niin ylpeä meidän leikkaavista ohjauksista jotka onnistu niin hienosti! Saksalaisesta on tulult yksi mun lemppari ja ehkä juuri siksi se myös onnistuu niin hyvin. Hiski kääntyy hyvin ollakseen niin suuri möhkäle. Putkistakin tuli ulos tällä kertaa lujaa ja siitä palkkailin - putkeen ja leluun kiinni - hyvä! Malttoi ypsyä lähdössä vaikka koitin sitä huijata. Kylläpäs meillä olikin hauskaa :).

Nemo on toipunut täysin ja tikitkin lähtee jo ensi viikolla - jipii! Nismo on ollut ihan tyytyväinen kun on saanut olla siltä rauhassa..Nemo kun on sisätiloissakin Nismoa huomattavasti aktiivisempi hilluja ja Nismo sentään jo arvokas herrasmies :D .

Iita teki eilen rallytokoa - mikä keskittymiskyky! Vallaton vähän, mutta annoin sen olla..lelurotta sai niin kovin kyytiä että otti ja halkesi keskeltä kun Aten kanssa sitä yhdessä leikitettiin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti