Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.6.2012

Viimeiset ryhmätreenit

Haikea mieli, mutta oikea ja ennenkaikkea yhteinen päätös. Hiskillä oli eilen viimeiset ryhmätreenit Marjun ryhmässä - tämän jälkeen katsomme mitä tapahtuu ja treenamme ihan iteksemme ja yksittäisissä valmennuksissa. Ei siis missään tapauksessa viimeiset agitreenit :) ! Hiski ei enää ole nuori poika ja kun rakenne on "raskas" niin täytyy ottaa huomioon kaikenlaista. Halasin Marjua ja vein pinon suklaata kiitokseksi - ilman Marjua emme olisi koskaan päässeet tavoitteeseemme - KIITOS!

Kesätauko koitti minun omalle ryhmälle ja pidimmekin eilen leikkimieliset päätöskisat. Ryhmäläiset ovat aivan huippuporukkaa ja nauru taas raikui kentällä. Kaikki kannustavat toinen toisiaan ja paneutuvat tosissaan harrastamiseen, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Todella kiva ryhmä! Ne on myös supertaitavia ja tarkoitus olisikin että lähdemme porukalla kisaamaan Saloon elokuun lopulla. Kaikki koirakot pitivät hymyn herkässä, mutta erityisesti Pimu - sekopäinen lentävä rottweiler - saa aina mut nauramaan :) ! Pimu on rotuisekseen aika kompaktin kokoinen ja perskele kun se menee lujaa ja on ihan umpihullu :D . Täysiä vaan etiäpäin ja nyt kun se jo nykyään ohjautuu niin hienoa on meno! Eilen se sai kuhmun pussista kun juoksi suoraan vaan päin kumartumatta...

Ate kuvasi Hiskin ja minun treenit joten oli kiva katsoa mitä sitä itse tuli siellä taas mokailtua. Kiitos rakas :) ! Hiski oli taas super, mutta minun polvi (tai lähinnä pelko kivusta) yhdistettynä pehmeään pohjaan sai turhaa hidastelua aikaan omaan ohjaukseen. Täytyy hommata pikapikaa se kunnon tuki ja antaa mennä vaan! Palkkailin kontakteille ja erityisesti A:n alastulo lämmitti sydäntä - se oli kohtuu nopea, pysähdys jämäkkä ja käskystä pois :). Käännöksissä kääntyi taasen erinomaisesti, mutta videolla näkyy että ajan liian pitkälle sitä kun voisi lähettää ja ohjata ihan yhtä aikaa mikä olisi meidän vahvuus, mutta älkää kysykö miksi mä en eilen niin toiminut! Vaikeahkoissa hyppykuvioissa sai vaan kropalla ohjata ilman käskytystä ja meni varmasti ja hyvillä linjoilla - HYVÄ HISKI!

Ensi tiistaina toivottavasti mennään itekseen treenaamaan ja ehkä saadaan mukaan pikkuinen Iita! Voi kun en malttaisi odottaa :)

Tänään olisi sitten tottiksen vuoro kera Nismon ja Nemon. Koska ollaan taas peltoajassa, mietin myös joskos Wilmalle talloisi jäljen...kun se niin tykkää nuuskutella menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti