Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.9.2012

Koe lähestyy...

Ja tarkemmin ottaen KOKEET lähestyvät : Pia ilmoitti mulle että Hankoon olisi paikkoja, superkiitos vielä! Niinpä ilmosin sinne 29.9 Nismon. Siellä tuomarina Ralf ja saman seuran samaisessa syyskokeessa vuosi sitten me Nismon kanssa aloitettiin meidän virallinen tokoura ihan komeasti II-tuloksella.

Ensi sunnuntaina kuitenkin eka koettelumus, tuomarina Harri Laisi ja paikkana Nummen urheilukenttä. Ensinnäkin toivon että ei sada! Kyllä se sateessakin tottelee mutta se palo sen katseesta puuttuu ja haluan sen kokeeseen.

Tehtiin eilen pikatreenit mun kouluttamisen jälkeen. Nismo rallatteli seuraavaa:

- perusasennot..hmm, vinoja..liikkeestä pysähtyessä kyllä suoria..
- seuraaminen ja käännökset - tämä saa mut AINA hyvälle tuulelle, se on niin topakka ja pitää paikkansa ja kontaktin niin upeasti
- liikkeestä maahan - hieno!!! Tehtiin erityisesti sitä mun palaamista takaisin sen viereen ettei nouse ennen aikojaan ja pysymisestä palkkaa
- liikkeestä seiso - tuplakäskyllä joo joten vahvistelin pelkkää käskyä
- luoksetulo - vauhti niin kova kuin pienistä jaloista pääsee mutta loppuasento aavistuksen vino

Vielä on kerrattavaa erityisesti niissä liikkeen päättämisissä..mistä on tylsä menettää 1-2 pistettä/liike.

Ja ohjaajaa jännittää nyt jo aivan kamalasti!!!!!!

Tänään ryhmätreeneihin....Maija tuo kakkua, on se SUPER :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti