Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

6.12.2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Onko mitään hienompaa kuin hyvä ulkoiluilma, ei kiire mihinkään, mahtavia maastoja....ihana fiilis!

Puolenpäivän pintaan oli kaikki koirat ulkoilleet ja juosseet sydämensä kyllyydestä. Kiitos Heidi ja Turre seurasta :) !! Iita ja ja Turre painelivat ihanalla metsä/peltoreitillä kuin mitkäkin valopäät :D ! Niistä ei tallentunut kuvaa mutta tässä tämän päiväinen lenkkikuva Nismosta ja Nemosta jotka olivat kiitollisia että pakkanen hellitti..


....ja vielä lisäksi Aten ottama kuvatodiste siitä, miten Nismo on kastraation jälkeen vanhoilla päivillä alkanut oikein taistelemaankin lelusta :


...ja Nemo odottaa lupaa että saisi tarttua leluun ;) .

Muiden onnenaiheiden lisäksi iloa tuotti Katin ja Pimun eka LUVAtulos tänään hyppikseltä - ONNEA vielä :) !!!

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Me vetäydymme sohvan lämpöön herkkujen ja tv:n äärelle, ihan koko perhe :) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti