Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.12.2012

Ihana joulu ja loma

Ate rakas otti Nismosta ja Nemostakin hienot tonttulakki -kuvat mutta ne jäivät nyt toiselle koneelle...sorry!

Melkein viikon olin avaamatta konetta kun jäin joululomalle jo viime vkon torstaina..ei sillä että olisin tehnyt jonkin periaatepäätöksen mutta ei vaan tullut avattua :) . Näinpä siis myöhästyneet Joulun Toivotukset kaikille ystäville!

Agitreeneissä ollaan olut tuossa sitten viimeisen päivityksen. Iitalle hyppytekniikkaa ja vähän korkeammat rimat - 30 / 35 cm. Ei vielä korkeampia, annetaan kasvaa. Hyppytekniikka näyttää hyvältä mun silmään, mutta pitäisi antaa muuhunkin arvioitavaksi. Hiskin kanssa on tulult tehtyä enempi töitä hyppytekniikassa ja Iita näyttää jo alkuun ihan erilaiselta tyyliltään. Mietintää aiheuttaa nyt kovasti kontaktit...puomilla on pysäytys, A:lla taas ei ja keinsuta en ole päättänyt vielä mitään kun on opetellut vasta heiluvaan alustaan...hmmh ja vielä kerran hmmm...Iitan puomista tykkään nyt - juoksee itsenäisesti ihan oäähän saakka ja jää oli palkkaa tai ei, vapautuksesta pois - pitäisi silti enemmän tehdä pelkkää alasmenoa, jäänyt vähän vähemmälle. Ohjautumista myöskin, valsseja ja takaakiertoja sekä ihan perushyppysuoraa ja putkia...putkilta paljon palkkaa. Iitahan täyttää kohta vuoden! Aika menee hirmuista vauhtia..Hiski oli poissa treeneistä koska oli venäyttänyt itsensä...kun meidän musta..eli Wilma ei oikein aina kaso mihin juoksee ja törmäilee muihin koko massallaan reikä päässä innostuessaan. Ei kyllä Hiskin "venähdys" kovinkaan paha ollut, rauhaksiin ololla meni päivässä ohi. Wilma oli myös mukana hallilla ja muisteli miten hauskaa on mennä putkeen ja sen jälkeen juosta kilareissa ympyrää :D !

Nismo ja Nemo ovat agiliidelleet myöskin - tekisi mieli tehdä enemmänkin, mutta kun toisella on polvi ja toisella nivelsiteet niin täytyy malttaa vaan kun ovat liikkunett pitkään jo puhtaasti ettei tule turhaan mitään. Ollaan tehty ihan yhteisen kivan merkeissä ja Nemo on ollut melkeinpä pitelemätön radalla - irtoaa sinne tänne ja tonne, hakee esteille ihan hulluna ja on niin herkkä mun rintamasuunnalle. Nismo huutaa edelleen mennessään ja antaa 110 % itsensä kun tehdään - ihana pöhkö :) .

Jouluaatto oltiin kotona rakkaan perheen kesken ja Ate muisti minua aivan ihanilla lahjoilla jälleen kerran - kiitos! Pojat olivat aivan innoissaan (erityisesti Tuukka) koko joulusta ja lahjoista tietenkin. Syötiin hyvin ja kelitkin suosivat loman aikaan! Käväistiin Lohjan harjulla piiiiitkä lenkki ja sitten ihan tuossa omassa kotikunnassa ihania pitkiä lenkkejä - juopa Lassi tuli mukaan ja vannoikin sen jälkeen ettei tule enää, mentiin kuulemma aivan liian lujaa :D ! Sitkeästi se kuitenkin sen 7 kilometriä paahtoi mukana. Koiratkin olivat olleet kilttejä ja avasivat perinteisesti omat pakettinsa jouluaattona - Iitalle joulu olikin ensimmäinen.

Eilen sain olla mukana hakemassa ystävälle uutta perheenjäsentä - aivan ihana termiitti! ONNEA Kati ja osanotot Pimu ;) .

Nyt sitten puskeekin jo inventaariota yms...mutta onneksi uusivuosi tuo pari vapaata taas tullessaan :) . Katsellaan sitten ensi vuoden tavoitteita koirapuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti