Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

12.1.2013

Juhlapäivä

Tänään meillä heti aamusta juhlittiin, laulettiin ja syötiin "kakkua" :) .

Kuvakin itse päivänsankarista piti tähän liittää, mutta blogi on sitä mieltä ettei nyt tarvitse mitään kuvia liitellä - PAH!

Joka tapauksessa : PALJON ONNEA RAKAS IITA - 1 vuotta!!!

Niin se aika tosiaan kuluu todella nopeasti, juurihan me haimme Ruotsista tämän pienen palleron, mistä on kasvanut ihana, supersosiaalinen vauhtihirmu :) . Voi Iita miten tärkeä oletkaan meille kaikille!!!

Kakkuna oli kissan märkäruokaa (superherkku!) joka oli vuorattu nappuiloilla ja kynttiläksi laitettu kanaa tikun muodossa ja ympärystä koristeltu froliceilla - hyvin maistui sankarille ja toisaalta mikä sille ei maistuisi ;).

Me tultiin Nismon ja Nemon kanssa töihin ja illalla tosiaan agiliidellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti