Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.12.2010

Keskustelua ilmassa

On ihanaa asua pienessä kylässä - siinä on puolensa ja puolensa. Aten tekemän kirjoitus on aiheuttanut aika kovasti puhetta ja palautetta ihmisten keskuudessa ja meille kotiin on tullut soittoja. KAIKKI keskustelu aiheen tiimoilta on meidän mielestä positiivista, se kertoo siitä että aihe pysyy pinnalla. Ärtymystäkin aihe on aiheuttanut, mutta se nyt ei meille ole yllätys emmekä jaksa ottaa sitä henkilökohtiasesti. Puhukaa ihmiset ;) !

Niinikään keskustelua on aiheuttanut Aten eroaminen koirakerhostamme 1.1.2011 alkaen. Eikä niinkään se vaan se että minä jään hallitukseen. Kiitos tästäkin keskustelusta ja pyörityksestä. Monet hyvät naurut ollaan naurettu! Saanen muistuttaa että jäsenistö kuitenkin äänesti minut hallitukseen aika selvillä äänillä - kiitos luottamuksesta. Puheethan kertovat että minä olen hallituksessa siksi, että Ate voi minun kauttani vahtia asioita, puuttua niihin ja käyttää meidän koirakenttää. Meinasi kuset mennä housuun kun kuultiin tästä - ihan kun Atea kiinnostaisi :D !!! Mutta, puhukaa tästäkin. Mä sanoin juuri Hiskin kasvattajallekin erääseen toiseen asiaan liittyen että hei, cooleista tyypeistä juoruillaan aina ;). Hih ja heh.

Mehän ollaan vakavasti mietitty reality sarjaa...Kolulahti&Suominen. Ihan tämän kaiken keskustelun tiimoilta. Julkaisimme ajatuksen myös facebookissa ja se sai kannatusta. Ihanaa! ;)

Sitten ihan muihin asioihin...
Mä ryhdyin tuumasta toimeen kaverikoira-asiassa ja nyt minun pieni Nemo pääsee sekä Lohjan että Nummi-Pusulan alueiden kaverikoirien riveihin mukaan! Vitsit että me ollaan innoissaan tästä! Tai noh, luulen että Nemokin innostui vaikkei se mun selityksestä tajunnutkaan tuon taivaallista. Tammikuussa päästään esittäytymään ja molempiin paikkakuntiin tutustumaan - JEE ! Sanoin jo heti etten voi AINA lupautua tulemaan mutta kerran-kaksi kuukaudessa kunhan se ei osu arkipäiviin jolloin olen duunissa. Se sopi porukoille hyvin. Odotan oikein kovasti ensimmäistä vierailukertaa! Ate kysyikin eilen että Nismo ei vissiin lähde? Naureskelin että juu ei..sehän luulisi tehneensä jotain maailman kamalinta jos se joutuisi vieraiden ihmisten koskettavaksi :D . Näen silmissäni sen luimukorvaisen ilmeen..joten se ei ole Nismon hommia.

Olen katsonut Nismolle toko-koetta! Jipii ja iik ja apua!!!
Se muuten oppi eilen istumisesta seisomisen..Nismo on niin outo. Ensin tuntuu ettei se tajua jotain asiaa millään eikä tee edes sinnepäin ja sitten se yhtäkkiä hokaakin sen tosta noin vaan?! Hmm..

Wilma opetteli eilen Aten kanssa keppi-ilmaisua ja kuulemma tajusikin jotain asian päälle! Upeeta! Wilma on kyllä niin outo opetettava ja lyhytpinnainen..npeasti se kyllä asioita hoksaa eikä ole mennyt sekaisin vaikka me sen kanssa molemmat tottistellaan ja treenataan.

Huomenna me suhaillaan sinne tänne ja tonne jouluvisiittien yms merkeissä. Hoffit toki kyydissä koska käydään myös Tupulla :) . Katin ja Pimun kanssa sovittiin jo viikonloppulenkistä mutta katsotaan vielä pakkaslukemia..jos on yli -20 niin omistajat jäätyy :D .

Perjantai - mikä ihana päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti