Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

3.12.2010

Uusi ystävä

Ihanaa että pakkanen on vähän hellittänyt! Pääsee taas paremmin nauttimaan lenkkikeleistä! Mun puolesta tällä pakkaslukemalla voidaan mennä aina keväseen asti ja siitä suoraan vaihtaa +18 asteeseen ;). Pakkasukko pliis, älä puhalla kylmempää.

Nismo ja Nemo saivat keskiviikkona ja torstaina nauttia koko päivän jakamattomasta huomiosta, koska ne olivat mun mukana duunissa. On ne vaan niin ihania ja kilttejä :). Pötköttelevät ja leikkivät mun huoneessa eivätkä jaksa välittää sen enempää hulinasta tai muusta. Mun mennessä ulos, ne tipsuttivat mukana ja kahlasivat onnessaan lumihangessa. Erityisesti Nemo, jolla on pakkomielle työntää koko pää hankeen. Saman talon väki jaksaa aina niitä ihastella ja mua jopa hieman nolottaa kun hiippikset kipittävät nenä pystyssä vaan lepertelijöiden ohi tai katsovat minua kysyvästi - onko pakko huomata? Antavathan ne rapsuttaa jos malttavat pysähtyä.

Hiskin mielestä on ihan superia kun on tullut talvi, sillä se tarkoittaa sitä, että KAIKKI käyttävät hanskoja! Eikä tuo pöhkö hoffi tiedä mitään parempaa kuin hanskat, niitä on kiva varastaa, piilottaa, yrittää niellä, repiä. Pahainen kakara - Hiski 4 vee :D !

Kati ja Pimu olivat eilen mun ja Wilman kanssa lenkillä. Reipas tunti vierähti nopeasti ja niistä tuli kavereita. Meteli oli myös sen mukainen :D ! Lenkki menikin niin että ne riehuivat ja me yritettiin Katin kanssa pysyä mukana menossa. Molemmat pitävät leikkiessään aikamoista pärinää, Pimun rotikkaurahdukset ovat ihan uskottaviakin, mutta WilmuriKulmurin kiljahdukset saivat lähinnä naurunpyrähdyksiä aikaan! Annoin sen olla lapsi ja vähän possuillakin kun niillä oli niin mukavaa. Leikki kuitenkin loppui kun käsky kävi. Hyvin sillä pelaa korvat vaikka muitakin koiria on näköpiirissä vaikka uteliaskin on. Hauska lenkki! Kiitos!

Huomenna olisi sitten sitä, tätä ja tota. Rakkaan viiminen joululahja täytyy noutaa, lasten pari pientä lahjaa vielä puuttuu. Eläinkaupassa pitää piipahtaa..Päiville lupasin ettiä tossut ja yrittää kaffeelle keritä. Piti keksiä kaikennäköistä ikävän hellittämiseksi..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti