Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

13.7.2012

Spesiaalitreenit osa 2

Huhhuh...siis mun kunto vaan yksinkertaisesti loppui eilen treeneissä..ei noussu jalka, ei noussut ohjaava käsi enää..ja Hiski oli mahtvassa turkissaan sitä mieltä että eikö me mennä enää??

Marju sanoikin että Ate voisi juoksuttaa mua auton perässä :D !

Halusin treenata koko rupeaman yhteen pötköön koska mun mielestä oli niin kuuma että Hiski olisi ihan läkähdyksissä ja muutenkin mielellään treenaan niin että lämmitän sen - treenaan - jäähdytän - juotan - annan loppupalkan ja autoon. Sopii meille parhaiten :) . Mutta se joka läkähtyi olinkin minä ihan itse!

Marju oli tehnyt todella kivan treeniradan ja meille selvisi heti hypyllä nro 2 että ei toi esteen merkkaus ollutkaan sitten ihan muistissa - lisättiin vähän liikettä niin toimi paremmin - pakkovalssi onnistui oikein hyvin! Sitten putkelta pitkä hyppysuora josta piti saada käännettyä koira ettei se mene putkeen. Hiski kääntyi erinomaisesti vaikka tuli aikamoisella vauhdilla suoralta, mutta sitten minun saksalainen oli aavistuksen myöhässä ja sitä hinkattiin muutaman kerran että sain sen ajoitettua nappiin. Ennakoiva valssi oli niin hieno ja takaakierrot toimi erinomaisesti ilman yhtään rimanpudotusta. Kontakteille palkkaa ja ne pitkin hyvin. Erityisen onnellinen olen kuitenkin flipistä joka käänsi Hiskin pois A-esteeltä mihin oli vain kahden laukan matka ja suora linja hypyltä!!! Atekin jopa sanoi että hommahan näytti ihan agilitylta ;) ...ja se tuntuikin siltä, synkkasi hyvin ja potkua oli hyvin. Kunnes se kunto tosiaan loppui..polvea vähän juili treenien jälkeen, mutta pysyvää kipua ei onneksi jäänyt ja tuella mentiin koko ajan.

Nismo ja Nemo ovat keksineet uuden herkun - raa'at, pudonneet omenanalut! Niitä rouskettelevat pihalla heti kun silmä välttää ja erityisesti Nismo hamstraa niitä posket pullolleen :D . Hiippuraiset ovat juoksennelleet pitkin nurmikkoja ja tehneet vähän tokoa ja rallya ihan kotosalla.

Iita on myös tehnyt rallya ja se on niin ihanan röyhkeä ;)..ei mene kauaa kun siitä tulee iso ja se on mun mielestä kamalan röyhkeä :D ! Palkkautuu hyvin nameilla ja leluilla ja se keskittymiskyky - wau! Sitkeä ja vähän possuilija, ryöstää palkan kädestä helposti ja yrittää viimeiseen asti tehdä oikein. Hieno Iita :)

Tänään olisi sitten se grillaus ja lonkero tai pari..ja maha kipeenä nauramisesta todennäköisesti. Kuulostaa aivot narikkaan touhulta - oujee :) . Ja miten se kutsu menikään ; paskaa musiikkia paskoista kajareista :D ??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti