Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

2.7.2012

Liikunnallinen viikonloppu

Mä oon niin onnellinen! Polvituella liikuttu koko viikonloppu ja lauantaina särki, eilen tuntui inohottavalta mutta nyt ihan normifiilis :) ! JES! Kävin lauantaina ostamassa sellaisen jämäkän "säärystimen" johon ensin skeptisesti suhtauduin, mutta se tukee polvea erinomaisesti eikä tee siitä käyttökelvotonta pökkylää.

Lauantaina olin Ninan ja heidän 4 lapsen kanssa ostoksilla - tarkoituksena ostaa kaikille syntymäpäivä-/nimipäivälahja..odotin kaaosta ja sitä että mä oon vartin päästä hermoraunio mutta kappas, niin ei käynytkään, kaikki meni hyvin, kukaan ei ränkännyt eikä saanut mitään kohtausta ja ostokset saatiin hoidettua mallikkaasti. Mä olin juuri reilu viikko sitten vienyt omasta vaatekaapista kaikki turhat vaatteet kierrätykseen joten sinne mahtui kivasti uusia ;) .

Iltasella sateista huolimatta lähdettiin Katin kanssa "vakio-kympille" joka on meidän kylän läpi ristiin rastiin menevä lenkki josta tulee se reilu 10 km matkaa yhteensä. Herra Pim eli Nismo oli kaikessa arvokkuudessaan sitä mieltä että mahaan ei tarvitsiso roiskua vettä, mutta ilmaisi sen mulkoilemalla syyttävästi vähän väliä ja muuten tepsteli reippaasti etiäpäin. Iita ja Nemo eivät välittäneet kastumisesta tuon taivaallista. Lopuksi vielä hirmuiset painit Iitan ja Pimun kesken, tietty! Ilta meni herkkuja syöden, leffasta ja Aten seurasta nauttien - olipas ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään!

Sunnuntaina keli oli huomattavasti parempi ja lähdettiin aamupäivästä Aten, Hiskin ja Iitan kanssa metsään. Iita pirulainen on aikamoinen viilettäjä, tulee kyllä heti kun huutaa mutta menee mielellään pois jaloista ja melkein pois näköpiiristä kun metsässä ollaan. Jää odottamaan polun mutkaan että näkee taas meidät, mutta mun makuun menee liian kauas, pelkään että jotain sattuu...onneksi laitoin hyttysmyrkkyä sillä hyttysiä riitti koirien ja Aten ympärille joissa ei myrkkyä ollut. Metsä oli ihanan rauhallinen ja koirat nauttivat sydämensä kyllyydestä. Wilma pääsi puolestaan yksin pelto-/metsälenkille, tavoitteena liikuttaa sitä rauhallisemmin jotta ei menisi niin "piippuun" lonkkiensa ja pääkoppansa kanssa. Tässä Aten ottama kuva onnellisesta Wilmasta joka toimi pellolla yksinään kuin ajatus, häntä heilui ja oli kuulolla eikä yhtään övereissä joten ei illalla ontunutkaan:

Illalla lähdettiin Katin,Pimun, Hiippujen ja Iitan kanssa koululta kohti Saarlampea tarkoituksena yhdistää lenkki ja uimareissu. Oli oikein kiva lenkki ja matkalla saatiin kauniin luonnon lisäksi ihmetellä lampaita ja hevosia! Itse uimapaikka on niin kiva pikkusaari jonne kyllä joku oli valitettavasti jättänyt nuotion käryämään?! Onneksi mukana oli kakkapussi jonka avulla Kati nosti vetää lammesta nuotioon ja sai sen sammumaan. Nismo ja Nemo eivät uineet mutta mahanalusen niiltä kastoin ja muuten ne keskittyivät etsimään ruoanmurusia ja keppejä. Iitakaan ei oikein mene veteen mutta pari kertaa sen sinne laitoin ja palkkasin - eipä näyttänyt mitään traumoja jäävän. Pimu se polskutteli kuin mikäkin vesimonsteri! Kiva lenkki :) !

Kaiken kaikkiaan oli niin kiva viikonloppu - sai olla ja liikkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti