Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

1.10.2009

Käärmemäistä TOKOa

Voi elämä...aina kun Rutun kanssa pääsee ohi yhestä ongelmasta niin johan toinen ilmestyy!! Ihan tosi..ensin joku asia on päin persettä, saan siihen neuvot, korjaan sen omasta mielestäni mutta loppujen lopuksi se onkin johtanut vaan toiseen ongelmaan!

Meillähän oli vaikeuksia liikkeestä maahanmenon kanssa..noh..Ate onneksi auttoi ja mä aloin tietysti sitä hinkkaamaan (en siis Atea tällä kertaa vaan sitä liikettä ;) ) ja ilmeisesti tahkosin sitä liikaa. Jonka seurauksena Ruttu eilen MATELI puolikyyryssä kaikki seuraamispätkät ja heti kun vähänkin vilkaisin siihen päin niin meni maahan. Voi perse...tavallaan tämä on kyllä aika hauskakin ja ainakin muita treenaajia nauratti kun Ruttu hönötti siinä mun vieressä ja jos vilkaisin niin sinne sukelsi hiekkaan :D! Nyt täytyykin sitten keskittyä seuraamiseen ja siitä palkkaamiseen sekä tehdä jäävät liikkeet niin etten vaan käännä päätä (niskatuki :D) , ainoastaan annan käskyn. Kontakti Rutulla oli eilen hyvä eikä se ottanut yhtään häiriötä muista koirista. Paikallaanmakuussa pysyi vaikka muita nousi, myös sillon kun olin siihen selin. Luoksetuloissa varmistelin ettei törmää ja tehtiin niitä pari toistoa. Liikkeestä seisominen edelleen voimakkaalla käsitökkäsyllä...sitäkin täytyy treenata! Me saatiin niin paljon läksyjäkin että huhhuh..mitenköhän niistä selvityy ensi keskiviikoksi?

Tänään Aten pentukurssilaiset suorittaa lopputentin :) !!!! Mä meen kentän laidalle jännittää ja sen jälkeen Ruttu pääsee leikkimään Mimmin kanssa hiekkamontulle. Jos tänään ehtisi ennen pentuja ottaa Nemon kanssa vähän agia kun olisi valosaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti