Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

14.3.2010

HYPPYrotta Nemo :)

Olimme siis lauantaina Lägin hallicupin päättäjäisissä. Ate oli muru ja tuli mukaan, vaikka edellinen ilta oli kosteissa merkeissä venynyt ;). En ilmoittanut Hiskiä ollenkaan, ihan siitä syystä että hallicupissa on aina hirveästi koiria ja noh..kaikki nyt ei vaan tajua että kaikki koirat eivät ole sellaisia että haluavat vieraita koiria nenänsä eteen koko ajan. Osaahan Hiski käyttäytyä moitteettomasti ja käskyjä kuuntelee, mutta on siinä joskus pitelemistä kun joku päästää muutaman pikkukoiran jalkoihin räksyttämään ja napsimaan! Mrr...Pitäähän tällaiseen aina varautua ja on niitä muuallakin, mutta pienessä hallissa korostuu.

Nemo pääsi starttamaan ja Nismo pääsi mukaan hengailemaan ja muistelemaan millaista on olla kovan paineen alla. Nemo meni mölleihin ulkopuolisena ja tarkoitus oli nostaa sekä omaa, että koiran itsetuntoa rimojen suhteen joiden kanssa on ollut ongelmia. En halunnut keskittyä kontakteihin tai keppeihin vaan ihan vaan tilanteeseen ja hyppyihin. Mukana oli taas kovasti muitakin innokkaita NuPun agiharrastajia, hienoa! Rata oli helppo, muutaman esteen suoria ja päissä puolenvaihto, sellaista "posottamista". Jätin Nemon vähän huonosti lähtöön ja se tuli ekasta hypystä ohi. Ajattelin jo että eikä, se ei hyppää ollenkaan. Palautin ja huomasin koirasta että kunhan hölmöili, koska vire sillä oli hyvä. Hyppy, A, hyppy, pieni työntö ja veto, hyppy, suora putki, hyppy, poispäinkäännöksen ja takaaleikkauksen sekoitus mutkaputkelle, persjättö, hyppy, hyppy, mutkaputki josta puomi ja puomin jälkeen pieni työntö puolittaiselle takaakierrolle. Se oli multa huolimaton ja hypystä tuli ruma ja tökkivä. Lopuksi loppusuoran kolme hyppyä. Se siis HYPPÄSI !!! NEMO HYPPÄSI :) ! Vähän se paineistui mikä näkyi vauhdissa ja ohjattavuudessa, mutta hypyt tuota yhtä rumaa hyppyä lukuunottamatta olivat vaivattomia ja hyviä. Aivan upea olo jäi :) ! Hyppytreenit, rimanvaihtelu, uusi opettaminen jne jne ovat siis antaneet tulosta. Voi kun uskaltaisin sen vielä hallikaudella ilmoittaa kisoihin...

Nismo käyttäytyi ja tuli käskyn alle hienosti hallilla. Koiria oli paljon, meteliä paljon ja se toimi hyvin. Olin taas ylpeä chihun omistaja :)

Viikonloppu on mennyt taas niin nopeasti. Perjantaina oli myyntikokous, jonka jälkeen mä voin todeta että curling ei ole mun laji. Oltiin kokeilemassa ja eihän siitä mitään tullut :). Hauskaa kuitenkin oli ja päälle tulista ruokaa. Yöllä sitten Aten duuniporukoiden kanssa hieman "ulkoilemassa" ulkopuolisena :). Hiippikset olivat perjantaina Ninalla yökylässä ja voi sitä rakkauden määrää kun käytiin ne hakemassa.

Nyt iltapalaa ja kainaloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti