Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

29.3.2010

Vanhoja jälkikuvia

Alla vanhoja kuvia viime vuoden syksystä/loppukesästä kun kerättiin porukka kasaan ja vietettiin päivä tottiskentällä, metsissä ja terassilla :) ! Mun seurakoirat ei ihan varsinaisesti tähän jälkeen oikein ole tehtyjä, eikä virallisesti oikeutettuja, mutta tallasin niillekkin lyhyehköt jäljet, ilman mitään ilmaisuja. Jonkin verran ovat lyhyttä ajaneet ja tykkäävät kyllä. Kuvissa myös Ruttu, jonka mielestä jäljestäminen on aivan äärettömän hauskaa.

Kuvat ovat Aten/Maija Saarnin ottamia. Oli hauska päivä ja ilta :). TULE KESÄ!

Nemo "jäljellä"

Nismo "jäljellä"

Valmistautumista Rutun kanssa, Ate auttaa :)

Melkein jo jäljellä..

Ruttu harvemmin jaksaa odottaa yhtään mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti